Rund om Susanne Taylor – professionelt

Jeg har gennem årene udviklet et holistisk livssyn. Jeg tror og synes det er helt naturligt at se på det hele menneske frem for at fokusere på en specifik og central ting når livet knager og brager.

Derfor har jeg bevidst valgt en utraditionel karrierevej. Jeg er lidenskabeligt at vi som mennesker er i stand til at manifestere og tiltrække ved egen kraft og mental magi.

Tankens kraft er magisk, hvis den bliver anvendt til et godt formål. Mine redskaber som har ført mig derhen hvor jeg nu lever et tilfredsstillende og godt er:

Uddannelser: astrolog, zoneterapeut, kost og vitaminvejleder, rekihealer/instruktør og feng- shui konsulent. “Læren om at bo i balance og harmoni efter østens visdom og metoder.

Jeg har fuldført silvametoden. Det er mental træning af sindets magiske kræfter som er en metode til at manifestere sine mål. Det har jeg gode erfaringer med.

Milepæl: 1. november 1995 slog jeg dørene op til min lille forretning i hjertet af Nørrebro i København. Her gav jeg dagligt behandlinger og tilbød tarotkurser. Tarotskolen blev født. – Tarotskolen.dk

Milepæl: 1. september 2019 udgav jeg på eget forlag tarotsættet. “Sjælens Ressourcer Tarot – en guide til pilgrimskortene” Tarotkortene er håndmalede i samarbejde med Lone Segerlin.

Hent inspiration her. Pilgrimscard.com

Milepæl: Covid 19 spændte ben for at jeg kunne forsætte min undervisning i tarot og personlig vækst. I dag tilbyder jeg online kurser med min businesspartner Tina Nurby.

I løbet af min karriere har jeg medvirket i flere TV – udsendelser og er tidligere skribent for verdens største modemagasin.

I dag skriver jeg ugens gode tarotråd til damebladet Ude og hjemme.

På slap line kommer jeg som den hemmelig gæst til fest og firmaevent. Har du brug for lidt magi til dit arrangement, så hiv fat i mig.

Forfatter til Tarot bogen. “Læg Kortene på Bordet”

Skaber af Tarot-sættet “Sjælens Ressourcer” 

Stifter, leder & underviser på Tarotskolen.dk

Rundt om Susanne privat

Da jeg flyttende til byen Klitmøller i 2004, som ligger helt ude til havet ved den jyske vestkyst, begyndte jeg for alvor at gå lange vandreture. Jeg var 47 år og havde netop gennemgået en vellykket hjerteklap operation. Som en anden eneboer slog jeg mig ned i Klitmøller uden at kende et øje.

Jeg var svag efter operationen og havde tabt mig en del, men jeg vidste intuitivt , at mine daglige vandreture langs havet ville give mig kræfterne tilbage.

Men på det psykiske plan begyndte jeg at udvikle frygt og dødsangst. Jeg var nød til at søge hjælp og kontaktede Hjerteforeningen. Det blev en livsforandring og et magiske vendepunkt i mit liv.

Hjertevarme spirituelle samtaler

Jeg blev frivillig på hjertelinjen og fik supervision og undervisning i at håndtere svære og sårbare samtaler. Hver måned sad jeg i 2 timer og talte med sårbare pårørende og hjertepatienter fra 2006 – 2009.

Jeg er trænet i at lytte aktivt, opmuntre og hjælpe andre med, at fokusere på fremtiden set med nye øjne og et åbent hjerte.

Jeg blev efterfølgende forkvinde i mig egen lille hjerteforening, der blev døbt “Elsk dit hjerte” med fokus på sundhed og spiritualitet.

Elsk dit hjerte var baseret på frivillige kræfter og vi måtte desværre lukke uden at få økonomisk hjælp. Derfor hjælper jeg kvinder der har udviklet spirituelle evner som de kan bruge privat og deres professionelle virke.

Køb dine egne tarotkort: “Sjælens Ressourcer tarot – en guide til pilgrimskortene” her: www.pilgrimscard.com. Jeg ved, at de kan åbne for dit sind, tanker og følelser og give dig nye dybder og perspektiver i dit liv.
Den verden, kortene åbner for, har nemlig potentiale til at give dig et helt nyt og anderledes liv,
end du nogensinde ville have drømt om.