Rund om Susanne Taylor – professionelt

For mig er det helt naturligt at se på det hele menneske frem for at fokusere på en specifik og central ting, når livet knager. Det har helt sikkert været med til, at jeg har udviklet et stærkt holistisk livssyn.

Min karrierevej blev måske af den grund også lidt utraditionel. Jeg følger min lidenskab og tror på, at vi som mennesker er i stand til at manifestere og tiltrække ved egen kraft og mental magi. Og hvis vi bruger tankens kraft til gode formål, kan det åbne op for mange fine muligheder.

Jeg selv har været vidt omkring og lever i dag et godt og tilfredsstillende liv. Vejen dertil har været gennem uddannelser, milepæle og aktiv deltagelse på de sociale medier.

Jeg kan kalde mig selv for astrolog, zoneterapeut, kost og vitaminvejleder, reiki healer/instruktør og Feng Shui konsulent, som er læren om at bo i balance og harmoni efter østens visdom og metoder.

Følgende milepæle har især været med til at bane vejen for mig:

1. Tarotskolen.dk blev født og udsprang fra mine lokaler på Nørrebro i hjertet af København, som jeg havde erhvervet mig tilbage i november 1995, og hvor jeg dagligt gav behandlinger og tilbød tarotkurser.

2. ”Sjælens Ressourcer Tarot – en guide til pilgrimskortene” fik jeg udgivet på eget forlag i september 2019. Tarotkortene er håndmalede i et samarbejde med Lone Segerlin. Hent inspiration her: Pilgrimscard.com

3. Online kurser og ny business partner Tina Nurby kom i spil pga. Covid19, som udover at spænde ben for al min undervisning i tarot og personlig vækst, tvang mig til at finde nye alternativer.

I løbet af min karriere har jeg medvirket i flere TV udsendelser og er tidligere horoskop skribent for verdens største modemagasin. I dag skriver jeg ugens gode tarotråd til damebladet ”Ude og Hjemme”.

Jeg kommer hjertens gerne ud på slap line som aftenens hemmelige gæst og underholder med tarotoplæg, både privat og til firmaevents. Har du brug for lidt magi til dit arrangement, så hiv fat i mig.

Forfatter til 2 tarotbøger: ”Læg kortene på bordet” – “Læg kortene på bordet”

Skaber af Tarotsættet: ”Sjælens Ressourcer Tarot – en guide til pilgrimskortene”

Stifter, leder & underviser på Tarotskolen.dk.


Forfatter til Tarot bogen. “Læg Kortene på Bordet”

Skaber af Tarot-sættet “Sjælens Ressourcer” 

Stifter, leder & underviser på Tarotskolen.dk

Rundt om Susanne privat

Som 47 årig gennemgik jeg en vellykket hjerteoperation og flyttede til Klitmøller som en anden eneboer, uden at kende et øje. Med den jyske vestkyst og havet lige uden for begyndte jeg for alvor at gå lange vandreture. Intuitivt vidste jeg, at det ville kunne give mig kræfterne tilbage. På det tidspunkt var jeg stadig svag efter operationen med en del vægttab til følge.

Selvom jeg blev fysisk stærkere, begyndte jeg at udvikle frygt og dødsangst på det psykiske plan. Det gjorde, at jeg måtte søge hjælp, og derfor kontaktede jeg Hjerteforeningen. Det blev til et livsforandrende møde for mig og et magisk vendepunkt i mit liv.

Hjertevarme spirituelle samtaler

Jeg blev frivillig på Hjertelinjen og fra 2006-2009 talte jeg hver måned i 2 timer med hjertepatienter og deres pårørende. Jeg blev undervist og superviseret i at håndtere svære og sårbare samtaler og er trænet i at lytte aktivt, opmuntre og hjælpe andre med at fokusere på fremtiden, med nye øjne og et åbent hjerte.

”Elsk dit hjerte” – min egen lille hjerteforening blev etableret med fokus på sundhed og spiritualitet. Som forkvinde for dette fortsatte jeg de hjertevarme spirituelle samtaler.

I dag hjælper jeg kvinder, der har udviklet spirituelle evner, som de ønsker at bruge enten privat eller i deres professionelle virke.

Køb dine egne tarotkort: “Sjælens Ressourcer tarot – en guide til pilgrimskortene” her: www.pilgrimscard.com. Jeg ved, at de kan åbne for dit sind, tanker og følelser og give dig nye dybder og perspektiver i dit liv.
Den verden, kortene åbner for, har nemlig potentiale til at give dig et helt nyt og anderledes liv,
end du nogensinde ville have drømt om.