En guide til fremtiden med
”De 12 hellige nætter”

– startskuddet til 2022

Tilmeld dig ‘De 12 nætters onlinekursus’

Ilustration af Tina Nurby

Tag med på onlinekursus over 12 dage …

Susanne Taylor og Tina Nurby har ladet sig inspirere til at sætte julekurset ” En guide til fremtiden med ”de 12 nætter” i søen: Det er nemlig ikke en hemmelighed, at mange starter med et nytårsforsæt i julen. Men det faser ofte ud, da intentionen bag ønsket næsten aldrig er sjovt eller berigende. Nytårsforsæt handler ofte om noget, der gør ondt, noget, der giver os dårlig samvittighed, skyld og skam. F.eks. vægttab, rygestop og misbrug.

De to glade værtinder Tina og Susanne mener, det er et helt forkert sted at starte. Derfor kan du bruge ”de 12 hellige nætter” til at vække din begejstring og lade det blive startskuddet til den forvandling, du ønsker i det nye år. Det starter med noget så enkelt som at tænde et lys i fællesskab.

horoskop vintersolhverv af susanne taylor på online kurset de 12 hellige nætter

Hvem er du?

Dette kursus henvender sig til ressourcestærke kvinder og mænd, der har interesse i at arbejde med fremtidsbudskaber, livsmønstre, drømme, stjernetegnsenergi, sjæls – og selvudforskning. Det er essensen i det, ”de 12 hellige nætter”

Måske føler du dig engang imellem fuld af energi og glad, men også:

 • Alene?

 • Ensom?

… Ønsker måske tid til selvfordybelse.

Du længes efter spirituelle oplevelser.

HVAD ER  “DE 12 HELLIGE NÆTTER”?

”De 12 nætter” kan plante nye tankefrø og tilbyde dig alt det, du har læst indtil videre.

Susanne Taylor mener som astrolog at det er helt naturligt at ”de 12 hellige nætter” træder i kraft ved vintersolhverv 21. december 2021.

Det er en meget gammel juletradition, der har rod i kristendommen. Tesen siger, at hvert år ved juletid bliver der sendt kosmisk indstrømning til jorden. Energien og vibrationerne hæver sig på et højere niveau, som alle kan få glæde af, når vi bevidstgør og lægger grundstenen til det, som kan blive udløst i det kommende år. “Tesen har Susanne og Tina ikke belæg for at udtale sig om”

De fleste mærker og fornemmer nok den specielle julestemning, der strømmer imod os. Solen går i ”vinterhi”, og dagene bliver mørke og korte. Det er også en tid, hvor der gøres status. Nogle indgår ligefrem en pagt med sig selv, der ikke er spor sjov, men nærmest dæmmer op for den dårlige samvittighed. Et tilbageblik over årets gang, som mange vil forandre til det bedre. Samtidig er vi forventningsfulde og spørger os selv.

Hvad mon livet byder på af nye indsigter- og spændende oplevelser.

12 dages onlinekursus

FORBEREDELSE KRÆVES

Få et dybt kig ind i 2022

Vi mødes første gang søndag d. 19. december online kl. 10.00 – 12.00 to dage, før ”De hellige nætter” træder i kraft 21. dec. 2021

Du kommer med på sjælens rejse – ”de 12 hellige nætter”, hvor du bliver trænet i at ”se” din egen fremtid. Det sker igennem nattens 12 drømme, de 12 stjernetegns betydning, selvbiografi og selvrefleksion. En dagbog er et must.

Dagbogen bliver din personlige transformationsjournal, hvor du noterer tanker og følelser om fortid, nutid og fremtid. Undervejs får du stensikkert visioner om det, der venter af muligheder fra januar til december 2022.

”For det, der sker i disse 12 dage, lægger grundstenen til det, som vil blive udløst i det følgende år. Jo mere bevidst du oplever denne tid, jo mere kan du selv forme din skæbne.” Kilde: forfatter Reinehardt Stiehle.

Anden gang mødes vi online

FØRSTE JULEDAG 25. DECEMBER KL. 10.00 TIL 12.00

Ja, vi ved det godt, det er midt i julen og juledagene, familien og fest – men hvorfor ikke?

Julen kan være et følsomt emne for mange. Selvom du er fuld af ressourcer, minder julen måske om dage, du helst vil undgå, eller også får du julestjerner i øjnene?

Uanset hvad du gør, kan du smække benene på bordet og nyde en kop mokka og sluge en skål klejner med Tina og Susanne. Fortælle, hvordan du fejrer julen, og hvad den betyder for dig.

Vi lytter og deler. Vi kan græde og grine sammen eller hver for sig. Du behøver ikke sige et kuk. Du kan også bare nøjes med at skrive i chatten. Men denne dag fejrer vi ”fællesskabet” – ingen skal sidde alene i julen. For de fremmødte bliver der trukket lod om 2 julegaver. En gave fra Tina og Susanne. Det er selvfølgelig hemmeligt, hvad gaverne indeholder. Men vi lover dig, de vil berige dig og dit liv i 2022.

Tredje gang mødes vi efter nytåret online

D. 2. JANUAR 2022. KL. 10.00 – 12.00

Vi gør status over årets gang og forventer, at vi har fået en masse spændende delinger i den lukkede Facebook-gruppe, hvor du har kunnet dele dine drømme og tanker og følelser. Alt det, du har noteret i din dagbog. De 12 nætters drømme bliver en miniudgave af dit kommende år. Vi ser tilbage på, hvem du har mødt og vil følges med. Hvem har du forladt, og hvad lægger du bag dig? Hvad skal forandres og transformeres?

Hvad har du drømt igennem de 12 nætter? Hvis du mod forventning ikke kan huske dine drømme, så arbejder du med stjernetegnene kvaliteter, som vi alle rummer en del af foruden dit soltegn. F.eks. Skorpionen.

Du får tips og vejledning til at holde godt fast i din nye forvandling – din selvbiografi.

Vi takker af med gode ønsker om, at du får et fantastisk og berigende nytår. Facebook-gruppen vil stå åben hele året for tanker og deling.

Hvad får du udover de 3 onlinemøder?

 • Du kommer ind i en lukket privat Facebook-gruppe sammen med de andre 12 hellige nætters deltagere.

 • De 3 online møder laves på zoom, men foregår live i Facebook-gruppen, og derfor vil du ALTID kunne gå tilbage og se/gense videoen.

 • Hver dag lægges dagens stjernetegn ind i Facebook-gruppen.

 • D. 31. december kl. 11.00 laver Tina en live-meditation i Facebook-gruppen ”Sig farvel til 2021 og goddag til 2022”.
 • D. 25. december får du mulighed for at være den heldige vinder af 2 berigende gaver til en værdi af i alt kr. 3000,-
 • Du får E-bogen. ”En guide til fremtiden med ”De 12 hellige nætter”.

Formålet med Facebook-gruppen er at skabe stærke netværksforbindelser, skabe nye venskaber og dele vidensdeling, men der skal sørme også være plads til vitser, grin og latter.

Tina og Susanne deler med rund hånd tips, råd og inspiration i Facebook-gruppen.

Hvordan foregår det?

 • Vi mødes søndag d. 19. december kl. 10-12, hvor vi går live i Facebook-gruppen
 • Vi mødes søndag d. 25. december kl. 10-12, hvor vi går live i Facebook-gruppen
 • Vi mødes søndag d. 2. januar kl. 10-12, hvor vi går live i Facebook-gruppen

Sørg derfor for god lyd og video adgang på din device.

NUL VARM LUFT

Dine værtinder

Susanne Taylor, astrolog, forfatter- ejer af www.tarotskolen.dk og facebookgruppen Tarot-Hjørnet

Tina Nurby, Certificeret Master i Hypnoseterapi og coash og ejer af www.tinanurby.dk

Din investering:

Kontant kr. 995, – Betal venligst ved tilmelding.

Betaling: Tina Nurby – mobilepay 22 640. Skriv ved betaling ”De 12 hellige nætter”

Tilmeld dig her:

”De 12 hellige nætter”- kilde og traditioner

Fodnote: Nogle mener, ”de 12 hellige nætter” begynder ved de 4 søndage i advent, andre mener d. 13. december.” På dette kursus følger vi den georgianske kalender, som Danmark indførte 1700 tallet – vintersolhverv starter derfor hvert år d 21/12.

Du anbefales at læse bogen til inspiration ”De 12 hellige nætters gåde” Forfatter. Reinhardt Stiehle. Forlaget. Museum Astrologicum

Vi glæder os til at have dig med på holdet.

Susanne & Tina