Astrotips onlinekursus

Få styr på de fordele du er født med!

5 dages ultimativ mikrokursus

For nybegyndere og let øvede!

Dato: 4. – 8.marts. 2024.

Kl. 10.00 – 11.00

Udforsk Din unikke stjernepersonlighed.

Du er nu trådt ind i en verden af, sjov, indsigt og astrologisk magi, hvor din personlighed er stjernen i showet!

Hvad får du lært på 5 dage om dig selv? – Alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller allerede har kastet et blik mod stjernehimlen. På det fysiske plan har du nok allerede anskaffet dig en nye fin kalender til årets aftaler.

Når du sidder med dit horoskop, har du et indre kompas til at guide dig året rundt. Når du ved det, kan du på 12 områder i dit liv planlægge, hvad der fungerer godt og mindre godt.

Kort sagt: Du bliver bevidst om hvordan dine energier, vibrationer resonere året rundt. Du får tilsendt dit personlige horoskop ved at oplyse: fødselsdag, fødselstidspunkt, by og land.

Skriv til Susanne: info@susannetaylor.dk

Dine fremtidsdrømme går i opfyldelse når du har en klar vision!

Slogan: Der findes hurtige beslutninger, men ingen hurtige resultater.

Ugens forløb:

MANDAG DEN 4 marts KL. 10.00 – 11.00

Dag 1: “Ildens hjørnehuse. Vædderen, Løven og Skytten” Find din indre flamme! Tag med på en eventyrlig rejse gennem de ildfulde hjørnehuse- Fra den frygtløse 1 hus til den charmerende 7 hus og det magtfulde 10 hus til det hjemmelige 4.hus. opdag din brændende passion og styrk dit selvudtryk.

TIRSDAG DEN. 5 marts KL. 10.00 – 11.00

Dag 2: “Luftens hjørnehuse – Tvilling, Vægt og Vandmand” Lad ideerne flyve frit. Udforsk de foranderlige og deres hemmelighedsfulde huse.. Fra det tænkende 1. hus. til det forbindende 7 hus og det inspirerende 10 hus til det nysgerrige 4. 4hus. – frigør dine tanker og lad din kreativitet flyvende.

ONSDAG DEN: 6 marts KL. 10.00 – 11.00

Dag 3: – Jorden under dine fødder. Tyren, Jomfruen og Stenbukken” Gå på opdagelse i den jordnære hjørnehuse og find din forbindelse til virkeligheden. Fra det praktiske 1 hus til det sanselige 7 hus og den jordbundne 10 hus til hjemmelige 4 hus – Fundamentet for din succes

Vi mødes på zoom!

TORSDAG DEN. 7 marts KL. 10.00 – 11.00

Dag 4: ” Dyk ned i vandets dybder- Krebsen, Skorpionen og Fisken” Dyk ned i det dybe vand. Oplev de intense vandtegn g deres mystiske hjørnehuse. Fra det intuitive 1 hus til det emotionelle 7 hus og det transformative 10 hus til det beskyttende 4 hus – omfavne dine følelser og finde styrken i din sårbarhed

FREDAG DEN. 8. marts KL. 10.00 – 11.00

Dag 5: ” Himmel til jord – Lad stjernerne svare! Mød os på den sidste dag, hvor du kan stille spørgsmål til Susanne. Det er tid til at stille spørgsmål og gennemgå alt , det vi har lært

Hop med ombord mod stjernerne, det bliver ikke kedeligt

Piiiist! Har du ikke dit personlige horoskop, ingen problem. Det får du med som bonus. Skriv til Susanne på: info@susannetaylor.dk

Oplys din fødselsdato, fødselstidspunkt, by og land hvor du er født, når du har tilmeldt dig kursus.

Book din plads her!

Personlige astrotips til dig over 5 forrygende dage!

Pris: 500 kroner

Betaling: Du tilmelder dig ved at betale 500,- til mobilepay: 22640, og pladsen er din.

Du får zoom-link tilsendt på mail og bliver inviteret ind i privat Facebook-gruppe. Tilmeld dig nede i feltet sidst på siden

Astrologi

“Opdag, hvordan dit astrologiske horoskop kan guide dig!

Har du nogensinde tænkt over, hvordan dit astrologiske horoskop kan være til hjælp? Lad os tage et enkelt kig på det.

Dit horoskop er som en vejledning til de muligheder, der kan komme forbi din vej, og ting, du skal være opmærksom på i fremtiden. Det er baseret på din fødselsdato, tidspunkt, by og land og viser, hvordan planeterne stod på himlen, da du blev født. Du kan opdage nuværende temaer i dit liv og måske endda afdække nogle medfødte evner eller talenter, du bør udforske til glæde og gavn for din fremtid.

Når det kommer til dit arbejdshoroskop, har det sin egen “fødselsdag” – den dag, hvor du startede dit job, karriere eller virksomhed. Planeternes position i forhold til dette horoskop viser, hvad du kan forvente i din arbejdssituation og hvordan du bedst kan handle for at nå dine mål.

Så næste gang du kigger på dit horoskop, så husk, at det er en måde at få indsigt i dit liv, finde muligheder og træffe kloge beslutninger. Det er værdifulde redskaber til at forstå dig selv og skabe det liv, du ønsker.”

Tina Nurby & Susanne Taylor

Astro-Webinar Søndag d. 25. februar 10.00 – 11.00

Dine værtinder er:

Astrologen Susanne Taylor og den tekniske fe hypnoseterapeuten Tina Nurby, som vil styre zoom med en kærlig hånd.

Tilmeld dig webinar og hør mere om 2#astrotips

Vi har brug for din mailadresse!

Vil du vide mere?

Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til mig for at få svar på alt, hvad du har brug for at vide.

Astrologi for nybegyndere – De 12 livsområder

Dit horoskop indeholder 12 livsområder også kaldes for De 12 huse. Det er her jeg ser hvor du har mest flow, power og energi og hvor er der støj, stress og jag.

1. Livsområde viser dine menneskelige sider – din personlige power, energi og udstråling. Hvordan oplever andre dig som person?

2. Livsområde viser dit talent for økonomi. Hvordan tjener du til dagen og vejen. Hvordan kan øge din indkomst.

3. Livsområde viser dine evner for indlæring, sprog, skrift og tale. Din måde at kommunikere med andre på. Kan du lytte uden at afbryde?

4. Livsområde viser dit hjem og boligforhold., men også firma og større virksomhed, hvis du driver selvstændig virksomhed. Er der energi og flow?

5. Livsområde viser udviklingsstrategi, kreativitet samt dine pædagogiske evner. Humor, leg og kreativitet. Kan du lide at stå på scenen?

6. Livsområde viser din sundhedstilstand og de daglige rutiner i hjemmet. Samt kollega forhold.

7. Livsområde viser samarbejdspartnere, ægtefælle, diplomati, synlige konkurrenter. Omsorg, næstekærlig og balance forhold.

8. Livsområde viser evnen til forandring, kriser, køb, salg, magt og skæbnen. Åndelige dyder, liv og død. (Alt det der er dødsygt).

9. Livsområde viser dit held og lykke, rejser, eventyrlyst, glæden ved at studerer på et højere niveau. Aktiviteter i udlandet.

10. Livsområde viser din overordnede målsætning, disciplin, struktur og hårdt arbejde. Dit kald, magt og indflydelse?

11. Livsområde viser teamwork, netværk, venner, grupper, originalitet og IT strategi. Foreningsarbejde og hjælpeorganisationer.

12. Livsområde viser konkurrence, intuition, drømme, klarsyn og selvbedrag. Hospital, medicin, drugs og alternativ behandling.

Besøg den åbne Facebook-gruppe og YouTubekanal

Du finder facebookgruppen her:

Astrotips

Du finder YouTubekanalen her: