Workshop · Firmaevent · Teambuilding

Anderledes og magiske oplevelser med tarot

Lær at bruge intuitionen. Drøm, tro og forvent – det er vejen til succes

Firma-workshop

Bedre flow, power og Magi på Jobbet

Tarotkort er et interaktionsredskab som kan bruges til inspiration og åbne op for kreative tanker og ideer. Ved at bruge tarotkort som en kilde til refleksion og brainstorming kan du og dine kollegaer få fremtidsvisioner og generere nye perspektiver, der kan styrke og blive værdifulde for virksomheden.

Forestil dig at stille spørgsmål om dit arbejdsliv, dine passioner eller dine dybeste ønsker og finde svar, der ikke kun oplyser men også inspirerer dig til at skabe nye tendenser i dit liv.

Takket være den generøse tilladelse fra Havas.dk Denmark, har vi haft muligheden for at skabe en kortfilm fra en af vores transformerende workshops, hvor deltagerne oplevede magien ved tarotkort første hånd.

Brandfotograf lunahvalsoe.dk

Vi havde et godt arrangement med Susanne. Tarot er ikke en facitliste, men kan bruges til at starte en dialog. Jeg kan anbefale dette som et firma-arrangement.

– Trine Jensen, ‘Roche’

Hvis nogen for et par år siden havde fortalt mig, at jeg ville anbefale vidt og bredt at prøve tarotkort ifm en virksomhed, så havde jeg ikke troet på dem. Men ikke desto mindre, så er det dét, jeg gør. Det er så spændende, hvordan du gør det “uforklarlige” så jordnært og relevant. Jeg ser frem til at bruge det mere i min egen forretning

Cecilia Nilsson, Skolefuturisten, underviser og foredragsholder.

Tak for en rigtig god workshop. Det var sjovt og givende for os.

Sådan kan du og dit team få succes med tarot

Anvendt og kvalitetsstemplet af disse virksomheder:
radio 24syv som reference til susanne taylor

Få tilsendt et tilbud

Pris efter opgave, tid og sted!

Type arrangement *
Fx 14-16 eller eftermiddag

… Eller giv mig et kald

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til mig for at få svar på alt, hvad du har brug for at få svar på. Her kan du også booke dit næste firmaevent eller komme med forespørgsler.