Teambuilding · Firma event · Tarot Night Show

Anderledes og magiske firmaoplevelser

Skal jeg tænde dine synske øjne og få gang i dine drømmemål og business.

Få tilsendt et tilbud

Teambuilding · Firma event · Tarot Night Show

Anderledes magiske oplevelser

Skal jeg tænde dine synske “øjne” og få gang i dine drømmemål eller din firmabusiness?

Få tilsendt et tilbud

Tarot teambuilding

Lær at læse tarot kort på 3 timer

Få indblik i tarottens magiske verden; en uforglemmelige oplevelse sammen med dine kollegaer. Jeg vil introducere jer til læren om de 78 kort fyldt med symbolik og hvad disse særlige kort kan. I får hver et sæt tarotkort med hjem som i er velkomne til at bruge efterfølgende.

Priser alt efter opgaven.

Kommer i hele Danmark.

Få tilsendt et tilbud

2 timers firma event

Firma event – skab flow og power til dit firma

Få gang i dine drømmemål eller din firmabusiness. Uanset om du er iværksætter, direktør eller arbejder i et firma kan det være godt at få nye øjne på set udefra.

Vær nysgerrig, leg og gå til kanten: få læst tarot kort der leverer farverige budskaber og stemningsbilleder til nye projekter. Måske skal I ændre retning  og strageig eller bare tilsætte mere kulør på fremtidens opgaver.

Når man læser tarot kort kan man ikke stille ja/nej spørgsmål. Stil i stedet åbne spørgsmål og start med hvor, hvordan og hvilke muligheder har virksomheden for at avancere til et højere niveau? Tarot vækker din visuelle sans til live – At se sit liv i  farvestrålende billeder siger mere end 1000 ord.

Hvilke opgaver vil give mere succes og tilfredsstillelse?

Hvad gør jeg for, at styrke mine kompetencer?

Hvad kan jeg bidrage med for at blive endnu bedre til mit job?

Hvad skal der til for, at holde mig sund og frisk?

Spirituelt lederskab er kommet for at blive …

Jeg lægger tarotkort for dig alene eller sammen med dine kollegaer. I smider nogle firmaspørgsmål ned i trylleposen og jeg læser kort på jeres spørgsmål. Luk øjnene, føl, mærk og fornem – træk et kort og få magiske budskaber.

Det er rigtig nemt, hvis du forestiller dig at tarotkortene er din magiske nødhjælpskasse.

Priser alt efter opgaven.

Kommer i hele Danmark.

Få tilsendt et tilbud

Vi havde et godt arrangement med Susanne. Tarot er ikke en facitliste, men kan bruges til at starte en dialog. Jeg kan godt anbefale dette som et firma arrangement.

– Trine Jensen, ‘Roche’

NYHED!

Tarot after eight

Gør som Søpavillonen og Hugo’s Strandbar i København. Giv dine gæster en magisk aften. Jeg kommer, hvor jeg modtager danseglade gæster i stolen til en omgang tarotlæsning. Gæsterne stiller et spørgsmål og får en minilæsning hver i sær. Der kan tages billeder af oplægget. Nemmere bliver det ikke.

Tarotlæsning er tidens tand og tiltrækker unge søgende mennesker. De leder efter svar på store og små hverdagsproblemer. Hvorfor ikke give gæsterne en sjov, spændende og seriøs oplevelse mens musikken spiller.

Priser alt efter opgaven.

Kommer i hele Danmark.

Få tilsendt et tilbud
Anvendt og kvalitetsstemplet af disse virksomheder:

Få tilsendt et tilbud

Type arrangement *
Fx 14-16 eller eftermiddag

Giv mig et kald

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til mig for at få svar på alt, hvad du har brug for at få svar på. Her kan du også booke dit næste firma event eller komme med forespørgsler.

+45 50 900 418