Workshop · Firmaevent · Teambuilding

Anderledes og magiske oplevelser med tarot

Lær at bruge intuitionen. Drøm, tro og forvent – det er vejen til succes

Firma-workshop

Energi, flow og magi på jobbet

Brug tarotkort som en innovativ metode til at fremme kreativitet og inspiration på arbejdspladsen. Ved at integrere tarotkort i jeres refleksions- og brainstormings sessioner, kan I og jeres kollegaer åbne op for nye idéer og perspektiver, der kan skabe fremtidige visioner og tilføre værdifuld styrke til virksomheden.

Forestil dig at kunne stille spørgsmål om dit arbejdsliv, dine visioner eller dine dybeste ønsker og finde svar, der ikke kun oplyser dig, men også inspirerer dig til at skabe nye muligheder for fremtiden.

Med venlig tilladelse fra Havas.dk Denmark, har vi haft mulighed for at producere en kortfilm fra en af vores transformative workshops. Her oplevede deltagerne magien ved at læse tarotkort for hinanden og opdagede nye perspektiver, der kunne styrke deres professionelle udvikling. “Brandfotograf lunahvalsoe.dk”

Vi havde et godt arrangement med Susanne. Tarot er ikke en facitliste, men kan bruges til at starte en dialog. Jeg kan anbefale dette som et firma-arrangement.

– Trine Jensen, ‘Roche’

Hvis nogen for et par år siden havde fortalt mig, at jeg ville anbefale vidt og bredt at prøve tarotkort ifm en virksomhed, så havde jeg ikke troet på dem. Men ikke desto mindre, så er det dét, jeg gør. Det er så spændende, hvordan du gør det “uforklarlige” så jordnært og relevant. Jeg ser frem til at bruge det mere i min egen forretning

Cecilia Nilsson, Skolefuturisten, underviser og foredragsholder.

Tak for en rigtig god workshop. Det var sjovt og givende for os.

Sådan kan du og dit team få succes med tarot

Anvendt og kvalitetsstemplet af disse virksomheder:
radio 24syv som reference til susanne taylor

Få tilsendt et tilbud

Pris efter opgave, tid og sted!

Type arrangement *
Fx 14-16 eller eftermiddag

… Eller giv mig et kald

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til mig for at få svar på alt, hvad du har brug for at få svar på. Her kan du også booke dit næste firmaevent eller komme med forespørgsler.