Sjælens Ressourcer. En guide til tarot – pilgrimskortene.

Sjælens Ressourcer giver dig redskaberne til at videreudvikle dine evner

Med pilgrimskortene kan du forfine dine intuitive evner og blive endnu skarpere til at finde de svar, som er rigtige for dig til at tackle hverdagens store og små udfordringer. Kortene kan hjælpe dig med at vække dine egne helbredende evner og styrke din tro på dig selv.

Du kan bruge bogen Sjælens Ressourcer og pilgrimskortene som redskaber til at hente budskaber fra din sjæl og lade dig inspirere om fremtiden. Du får budskaber fra 24 udfordringer, 24 sjælsbudskaber samt 24 inspirationskilder.

Se tendenser i fremtiden

Ved hjælp af 56 visualiseringsøvelser, beskrevet i bogen, og de smukke pilgrimskort, kan du hente nye indsigter, som du kan arbejde videre med. Når du trækker et kort og ser på det, vil dine følelser og tanker blande sig med ordene, du læser. Lad dig berige af de sarte farver og symboler. Og lad dig inspirere af de
blide budskaber, der kommer til dig.

Pilgrimskortene indeholder 80 kort. Bland dem og spred dem ud på et bord med bagsiden opad. Stil dit spørgsmål og træk et kort. Kig på kortet og mærk, hvad det gør ved dig. Læs derefter budskabet.

Husk, at livet er en udviklingsproces. Du kan til hver en tid stille nye spørgsmål, få nye indsigter og nye idéer til at håndtere de situationer, du måtte være i.

Sjælens Ressourcer – særudgave

Du kan nu få Sjælens Ressourcer. En guide til tarot – pilgrimskortene fra 1. oplag, 1. udgave med tilhørende ægthedsbevis. Alle kortene er håndmalede. Bogen og kortene er trykt og printet i Danmark og denne særudgave findes kun i 180 eksemplarer.

Produktbeskrivelse

Pilgrimskortene indeholder 80 håndmalet kort, med hver deres udtryk. Vægt: 271 gram.

Mål 7,7 x 12 cm. Et kort: Vægt: 2 gram.

Mini guidebog “Sjælens Ressourcer” 91 sider. Mål. 7, 7 x 12 cm. Vægt: 50 gram.

Opbevaring/dekorations -æsken -letvægt karton. Vægt: 16 gram.

Ved køb af 1. oplag 1. udgave medfølger et ægtheds bevis fra 1 – 180.

Ved køb af sær udgave med ægthedbeviset er der ingen retur ret.

Du er velkommen til at bese kortene før køb.

Pris 475 kr. + 39 kr i fragt leveret af DAO. Betaling Mobilshop 43 74 93.

Bestil pilgrimskortene her: info@susannetaylor.dk

Ring for mere info tlf. 50 900 418.