Lad os få en snak om dine ønsker

Spørg Susanne: Få en personlig samtale på 20 min – Ring +45 50 900 418

Udforsk fremtiden gennem tarotkort.

 

Er du i tvivl om dine fremtidsdrømme går i opfyldelse? Så kan jeg hjælpe dig med, at sætte fokus på de ømme punkter og få dem frem i lyset. Når du har fundet fremtidsstien, så har du noget at glæde dig til.

Jeg ser tarotkort og astrologien som et fantastisk værktøj til at finde vej og skabe brugbare mål. De fungerer som en kilde til inspiration og indsigt, der kan hjælpe dig med at forstå dig selv bedre og opdage nye muligheder både i dit personlige liv og karriereudvikling.

Tarotkortene og dit horoskop kan give dig mulighed for at se, mærke og føle hvad der føles godt eller forkert.

Hvis du støder på stress og sygdom, er tarotkortene en vejledning til, hvordan du kan forvandle og transformere disse udfordringer. De kan også minde dig om betydningen af sundhed, da den er afgørende for at opretholde energi, glæde og flow i dit liv.

Når du har opgaver foran dig, er det vigtigt at opgaverne skal være en kilde til personlig vækst og højere bevidsthed.

Ved at bruge tarotkort alene eller sammen med dit horoskop kan du opnå nye indsigter og visdom, der hjælper dig med at tackle opgaverne på en mere meningsfuld og effektiv måde.

Slogan: Der findes hurtige beslutninger, men ingen hurtige resultater.

Hvad ligger bag tarotkortene?

Tarot består af 78 kort krydret med billeder, hemmelige tegn, symboler og mange spændende budskaber. Når du ved, hvad du vil, men ikke hvordan du kommer i mål, så lad tarotkortenes budskaber vise, hvordan din fremtid kan se ud i farver og billeder. Skinner solen, eller er himlen overskyet?

Jeg lægger et fremtidsoplæg, som kommer til at handle om dit hverdagsliv, din karriere, dine drømme og længsler efter det gode liv.

Du tænker ca. 70.000 tanker i døgnet. Når du tænker og gør de samme ting igen og igen som et fastlagt mønster, står du stille. Ja, helt stille! Du er nødt til at spinde nye tanker, følelser og tråde, før dit flow slippes fri, og du kan flyve på ny.

Tarot kort er mystiske symboler og profetiske budskaber.

Har du brug for et nyt blik på din livssituation, så tilbyder tarotkortene budskaber, som jeg formidler klart og tydeligt. 

Du får overblik og struktur til, hvordan du kan arbejde videre med dine drømme, tro og forventninger til fremtiden.

Du går hjem med nye indsigter, let om hjertet. Fordi vi arbejde med tvivl og bekymringer om fremtiden. Du får mere tillid til egne evner og omverdenen. Du bliver tanket godt op, så du kan glæde dig til det, der ligger og venter i fremtiden. Kort sagt. Du får svar på det der nager og plager.

Du er velkommen til at tage billeder og optage vores samtale på din mobil.

Personlig tarotlæsning

Personlig konsultation/face time – fra 45 – 90 min.)

Pris 900 kroner 45 min.

Pris 1.200 kroner 60 min.

Pris: 1.800 kroner 90 min.

Firmakonsultation + moms.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en gratis tarotguide

NYHED: Jeg kommer gerne ud på privat og virksomhedsbesøg – Beregn ekstra kørselstillæg.

Er du det mindste nysgerrig efter hvordan tarotkort kan berige din forretning, så ræk ud til Susanne.

Jeg var skeptisk, da jeg snakkede med Susanne. Men det var nogle fantastisk berigende snakke.

Susanne er nemlig super nærværende og indsigtsfuld i livet – på en alt-andet-end-spåkone-agtig-måde.

– så invitere tarotkortene til nogle spændende og anderledes refleksioner.

Kirstine Søndergaard Jernved – Tidligere Afdelingsleder Føtex

Susannes feedback til mig ud fra kortene medførte refleksioner hos mig, som jeg ellers ikke havde givet plads.

Det gav mig ro i sindet og gjorde min retning mere klar.

Jeg har set feedbacken på video efter nogle måneder igen, hvor de styrker min ro ift min prioritering og skaber motivation ift. indsatser jeg skal gøre.

– Anne Jensen Ledelsesrådgiver

Astrologi & tarotlæsning

“Opdag, hvordan dit astrologiske horoskop og tarotkort kan guide dig!

Har du nogensinde tænkt over, hvordan dit astrologiske horoskop og tarotkort kan være til hjælp? Lad os tage et enkelt kig på det.

Dit horoskop er som en vejledning til de muligheder, der kan komme forbi din vej, og ting, du skal være opmærksom på i fremtiden. Det er baseret på din fødselsdato, tidspunkt, by og land og viser, hvordan planeterne stod på himlen, da du blev født. Du kan opdage nuværende temaer i dit liv og måske endda afdække nogle medfødte evner eller talenter, du bør udforske til glæde og gavn for din fremtid.

Når det kommer til dit arbejdshoroskop, har det sin egen “fødselsdag” – den dag, hvor du startede dit job, karriere eller virksomhed. Planeternes position i forhold til dette horoskop viser, hvad du kan forvente i din arbejdssituation og hvordan du bedst kan handle for at nå dine mål.

Tarotkort er en anden måde at få indsigt og inspiration. Hvis du står over for store beslutninger, som om du skal flytte, rejse, købe eller sælge noget, kan tarotkortene hjælpe og inspirerer dig med at træffe det rigtige valg. Ved at lytte til din krop, sind og sjæl kan du mærke, om der er en særlig forbindelse eller resonans med bestemte kort, og det kan guide dig i den rigtige retning.

Så næste gang du kigger på dit horoskop eller bruger tarotkortene, så husk, at det er en måde at få indsigt i dit liv, finde muligheder og træffe kloge beslutninger. Det er værdifulde redskaber til at forstå dig selv og skabe det liv, du ønsker.”

Mathilde Just siger:

Susanne har en fantastisk måde at gøre tarotkort og spiritualitet mere håndgribeligt på! Jeg havde en reading hos Susanne, hvor vi kiggede på, hvad jeg skal gøre for at fremme min virksomhed de næste 6 måneder. Det var helt vildt, hvad der kom frem. Noget, som jeg jo egentlig godt vidste – men som jeg nok ikke turde tro på eller springe ud i. Susanne forstår at møde mennesker, hvor de er og introducere os for et nyt univers. Jeg følte mig set, hørt og forstået – og fik en vigtig indsigt i mig selv. Tak!

Dit astrologiske horoskop er dit fremtidskompas

Skal vi ikke være enig i at sol, måne og planeterne er mere pålidelige en DSB’S køreplan? Så ræk ud efter stjernerne uden aflysninger.

Dit horoskop er noget helt specielt, der går ud over de almindelige stjernetegn og de råd, du læser i ugebladene. Astrologi er ikke en religion, men mere som en gammel og pålidelig vej til visdom, der kan hjælpe dig med at finde din rette hylde.

Måske har du allerede en idé om, hvad du vil opnå, men nogle gange ender du med at tænke og bekymre dig for meget.

Tænk på astrologi som et slags ur, der fortæller dig, hvornår det er det rette tidspunkt at handle, eller hvornår det er bedre at vente.

Hvis du gerne vil bruge dine evner og talenter bedre, kan astrologi være en hjælp. Ved at have dit personlige horoskop og få tjekket dit arbejdsliv og karriere, kan du få indblik i din fremtid. Dette kan give dig en følelse af ro og tryghed, fordi du vil kende vejen fremad.

Sådan arbejder jeg med dit horoskop

Dit horoskop er baseret på informationer om din fødselsdag, fødselstidspunkt, fødeby og land. Når jeg arbejder med dit horoskop, bliver 12 energifelter fordelt i en cirkel, og der dannes geometriske mønstre i røde og grønne farver, som viser planeternes placering i forhold til hinanden.

Jeg er trænet i at tolke alle disse symboler, og det tager cirka en times forberedelse inden vi mødes.

Når jeg er færdig med dit horoskop, bruger jeg også mine intuitive evner. Alt, hvad jeg ser, føler og fornemmer, skriver jeg ned som automat skrift. Det betyder, at jeg skriver direkte uden at rette i teksten. Det minder lidt om at brainstorme uden korrekturlæsning.

Hele processen med at arbejde med dit horoskop tager cirka 1 time, hvor jeg arbejder grundigt og systematisk for at give dig den bedst mulige oplevelse, når vi mødes live eller online. Du er velkommen til at optage samtalen.

Horoskop & tarotlæsning

Personligt horoskop og tarotlæsning

Personlig konsultation/Skype & video

Pris: 2.800 kroner. 90 min.

Karrierehoroskop 90 min.

Pris 3.500 kroner + moms.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis tarotguide.

NYHED: Jeg kommer i hele Danmark.

Astrologi for nybegyndere – De 12 livsområder

Dit horoskop indeholder 12 livsområder også kaldes for De 12 huse. Det er her jeg ser hvor du har mest flow, power og energi og hvor er der støj, stress og jag.

1. Livsområde viser dine menneskelige sider – din personlige power, energi og udstråling. Hvordan oplever andre dig som person?

2. Livsområde viser dit talent for økonomi. Hvordan tjener du til dagen og vejen. Hvordan kan øge din indkomst.

3. Livsområde viser dine evner for indlæring, sprog, skrift og tale. Din måde at kommunikere med andre på. Kan du lytte uden at afbryde?

4. Livsområde viser dit hjem og boligforhold., men også firma og større virksomhed, hvis du driver selvstændig virksomhed. Er der energi og flow?

5. Livsområde viser udviklingsstrategi, kreativitet samt dine pædagogiske evner. Humor, leg og kreativitet. Kan du lide at stå på scenen?

6. Livsområde viser din sundhedstilstand og de daglige rutiner i hjemmet. Samt kollega forhold.

7. Livsområde viser samarbejdspartnere, ægtefælle, diplomati, synlige konkurrenter. Omsorg, næstekærlig og balance forhold.

8. Livsområde viser evnen til forandring, kriser, køb, salg, magt og skæbnen. Åndelige dyder, liv og død. (Alt det der er dødsygt).

9. Livsområde viser dit held og lykke, rejser, eventyrlyst, glæden ved at studerer på et højere niveau. Aktiviteter i udlandet.

10. Livsområde viser din overordnede målsætning, disciplin, struktur og hårdt arbejde. Dit kald, magt og indflydelse?

11. Livsområde viser teamwork, netværk, venner, grupper, originalitet og IT strategi. Foreningsarbejde og hjælpeorganisationer.

12. Livsområde viser konkurrence, intuition, drømme, klarsyn og selvbedrag. Hospital, medicin, drugs og alternativ behandling.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg tolker og læser horoskopet ud fra, hvordan planeterne bevægede sig på himlen, da du blev født. Altså et slags kompas inddelt i 12 felter, afhængigt af hvordan planeterne stod på et givent tidspunkt og sted.

Derfor har jeg brug for disse oplysninger:

  • Din fødselsdato
  • Fødetidspunkt
  • By
  • Land

+ årstal for 5 større begivenheder, der har påvirket din livsbane.

Jeg giver dig redskaber og inspiration til at favne fremtiden, så du kan drage nytte af de muligheder, der ligger foran dig. Det kræver dog, at du er parat til at tage ansvar for din livsopgave. Gør du brug af dine vuggegaver, og udlever du din passion og lidenskab? Eller står du på sidelinjen og er bange for at blive synlig? Det kan der ændres på. Når du kender dine evner og talenter, så har du redskaber til at komme videre i dit livsforløb.

Der sker ikke noget ved at sidde hjemme, magien opstår først, når du handler og når dine mål.

Hvert år på din fødselsdag træder en ny livsfase i gang. Månen, solen og planeterne påvirker livet omkring dig, både udefra og indefra. Kom tæt på dig selv og få inspiration til næste step.

Send mig en forespørgsel

Jeg vender hurtigst muligt retur med tre mulige datoer for vores personlige samtale.

Type Konsultation *

… Eller giv mig et kald

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til mig for at få svar på alt, hvad du har brug for at vide. Her kan du også booke din personlige samtale.