Tilføj lidt magi og tarot-mystik

Margaard Gods, en historisk herregård omgivet af smuk natur, dannede rammerne for en unik oplevelse med et fantastisk netværk, som jeg er en del af. Her stod fremtidsforsker Anne Skare for eventet, og jeg bød ind med at læse tarotkort for de fremmødte.

Mange af deltagerne var nye i verdenen af tarot og var spændte på at opdage, hvordan kortene kunne give indsigt i deres liv og fremtid. Det er altid sjovt at opleve den nysgerrighed der er omkring, hvordan jeg vil formidle tarotkortenes budskaber, og jeg elsker at skabe en meningsfuld oplevelse for hver enkelt deltager.

Her forklarede jeg, hvordan tarotkortene kunne bruges som et værktøj til selvransagelse, refleksion og guidance. Jeg opfordrede dem til at stille personlige spørgsmål og deltage aktivt i tolkningen af kortene.

Tarot er en kickstarter til en samtale, hvor alle kan hente inspiration. Alle fik mulighed for at få vejledning inden for deres eget ekspertområde. Jeg tilbød også en sjov og givende session med tarotkortene i fokus.

Har I brug for lidt ekstra magi og tarot-mystik i jeres fællesskab? Så tøv ikke med at kontakte mig.

… Og hvis du leder efter et spændende og nytænkende fællesskab, så kan jeg varmt anbefale universalfuturist.dk.

Tarotlæsning på Margaard Gods med Susanne Taylor