tarotskolen

Lær at læse tarot kort på 5 måneder

Få eneundervisning i tarot kortenes magiske univers. Tag dine personlige tarot kort med til et spændende og givende tarot forløb. Har du ikke allerede tarot kort, rådgiver jeg dig gerne inden købet. Du får tarotbogen. Tarot kort og godt.

Hvad lære du?

Du lærer at læse og tyde de 78 smukke tarotkort. Du lærer om farverne, symbolerne og planeternes betydning. Hvad er forskellen på den store og lille arkana, og hvordan husker du kortenes betydning? Du lærer at lægge oplæg for dig selv og andre.

Få kendskab til de magiske teknikker, der med tiden gør dig til en dygtig tarotlæser. Når vi træner dine særlige intuitive evner i kombination med kortenes tavse symboler, så får opnår du større sikkerhed i dine tarotlæsninger.

Vigtig: Tarotkort skal betragtes som små røgtenbilleder, hvor du får billeder på din livssituation. Kortenes bruges også som inspitationskilde til at fremme dine ønsker og mål for fremtiden. Billeder siger meget mere end ord. Diplomet får du, når du har fulgt tarotskolens 5 lektioner inde for en periode af 8 mdr.

Tag gerne din egne kort med på kursus.

Tarotskolen

Tarot med diplom. Du får enetimer i kunsten at tyde dine personlige kort til glæde for dig selv og andre. Tarotkortene er nogle positive sladrehanke, der fortæller meget mere om dig end du tror. Bliver kortene tolket på den rigtige måde, så er der hjælp at hente til enhver livssituation.

Vi mødes hver måned i 2 timer med efterfølgende hjemmeopgaver. Efter 5 måneder er du dygtig nok til at lolke små oplæg for dig selv og andre. Det anbefales, at du øver dig mellem hvert modul, og indkalder frivillige til at øve dine oplæg. Det er også en fordel at skrive dagbog over dine tydninger. Undervisningen er baseret på at styrke din intuition og lytte til din indre hvisken. “Stemme”

Du kan bruge mig som mentor og trække på  min viden og erfaring, og du lærer stoffet at kende på en levende og humoristisk måde. Men bare rolig, der bliver også tid til fordybelse og alvor.

De 5 moduler

Modul 1. Du lærer at opdele kortene fra den store og lille Arkana. Du lærer desuden at lægge oplæg og stille de rigtige spørgsmål, der vil give de troværdige svar du kan bruge på dig selv og andre.

Modul.2. Du lærer om Møntkortenes disciplin, samt stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg, der relaterer til karriere, økonomi, sundhed, helse og sygdomme.

Modul 3. Du lærer om Bægre kortenes disciplin, samt stjernetegn og planeter. Du lærer oplæg der relaterer til kærlighedsforhold, venskabsrelationer, kriser, sorger og glæder.

Modul 4. Du lærer om Sværd kortenes disciplin. Du lærer oplæg der relaterer til at formidle budskaber, kommunikation, tale, skrivning og aktiv lytning.

Modul 5. Du lærer om Stokke kortenes disciplin. Du lære oplæg, der relateres til kreative ideer og projekter. At være igangsættende og brænde igennem for et mål og nå det. Diplom overrækkelse.