13 – DØDEN – DEATH

Nøgleord. Begravelse af fortiden, frigørelsesproces, transformation, genfødsel, manden med leen, psykologen, shamanen og medicindoktoren.

Farvesymbolik. Det sorte skelet symboliserer sorg, depression, forrådnelse, fortvivlelse, advarsel mod et misbrug, død og ødelæggelse.

døden retvendt

Din aktuelle situation. Døden kræver, at hvis livet skal fortsætte, må du dykke dybt ned i livets mørkeste afkroge. Du skal helt ned på bunden af den psykologiske brønd. Hvordan er det, du behandler dig selv og dine omgivelser? Nu er det på tide, at du får gjort op med fortidens spøgelser. Den byld som du har gået med alt for længe, skal der trykkes hul på nu! Se at få renset ud. Det gør ondt, men det er nødvendigt.

Forestil dig, at dødens skraldemand kommer forbi. Han tager din vrede, din angst og dine frustrerede følelser. Er det ikke skønt, at du nu kan smide dit gam­le liv i den store container og starte på en frisk med fornyet styrke!?

Astrologisk tema. Du er påvirket af Skorpionens tegn, der kræver, at du ser dig selv i øjnene som den, du vitterlig er. Når slangen kan skifte ham, kan du også.

Tekst: Susanne Taylor. Uddrag fra bogen. Tarot kort og Godt.