Hvad er tarot kort?

Tarot kortene består ofte af 78 kort med hver deres symbolske betydning. Der er tegn, koder, og farvepsykologi, der skal tolkes og formidles Ingen ved rigtig hvor tarot kortene stammer fra. Men flere forskellige trosretninger, fra Europa og Mellemøsten har påvirket tusindvis af forfattere og kunstnere over hele kloden til, at fortolke deres eget tarot system.

Jeg har designet mit eget tarot system med 80 kort. Det er mit første tarotsæt, som udgives i august 2019. Bogen hedder ”Sjælens Ressourcer. En guide til tarot – pilgrimskortene.”

Tarot åbner sjælens døre

Tarot er visuelle billedekort. Hvert kort har en bestemt struktur og betydning. Tarot kortene indholder forskellige farver, symboler, magiske tegn og hemmelige koder. Disse tavse budskaber skaber en speciel stemning i hver kort. Tarot kortene er netop berømte for at kunne tale gennem din intuition.

Tarotkonsultationen: Du stiller spørgsmålene, blander derefter alle 78 kort i dine hænder og lægger dem på bordet. Derefter trækker du et antal kort, der passer til dine spørgsmål. Måske får du et brugbart svar med det samme, eller også skal det synke dybere ind sindet før du forstår budskabet. Kort sagt. Tarotkortene taler til dit indre væsen. Du får tendenser på fremtidens muligheder, og troværdige budskaber du kan stole og handle på.

Hver kort afspejler en side i dig som du kan arbejde videre med. Du kan meget vel få en  aha – oplevelse, der sætter skub i din næste livs-proces. Tarot er ikke en magisk formular der løser dine kriser og giver du et formidabelt liv. Du er nød til at gøre en indsats.  Det er hjælp til selvhjælp.

Tarot er et blidt system til vækst og udvikling

Du kan godt spørge til fremtiden, men det er ikke sikkert du får et ønske svar. Du skal se og fornemme kortene på flere niveauer. Først trækker du et kort og ser på det med fysiske øjne. Dernæst kan budskabet trænge dybere ind på sjæls plan. Du kan blive inspireret og meditere på kortet. Efter et par dage vil budskabet bundfælle sig, og du forstår intuitivt hvad budskabet betyder. Det er den fase der får dig til at ændre retning. Fordi: du er klar og motiveret og kan indse, at du må handle på dine ønsker og mål.

Spørgsmål og tidsbestilling tlf.  50 900 418.

.

Det kunne være dit års oplæg med pilgrimkortene.