Tarot er budskaber fra den åndelige verden

Tarot er et  visuelt redskab der støtter dig, når du har mistet fokus og retning. Tarot kortene udstråler forskellige vibrationer og og energifelter. Det kaldes også det tavse alfabet og betragtes som budskaber fra den åndelige verden.

Jeg formidler budskaberne og bruger mit klarsyn til at guide dig ud fra dine udfordringer og livssituation. Du får en levende og jordnær læsning. som du kan bruge med det samme. Du skal ikke vente flere år på at se resultater.

     Tarot kan bruges til mange formål!

 Kirsten Delholm: Teaterleder af Hotel Proforma spurgte ind til en teaterforstilling.

Efter tarot læsningen vil der gå nogle dage, hvor du får mere energi og overskud. Når du kommer i flow med fornyet inspiration har du kræfter til at skabe den livs forandring du søger.

Tarot kortene rummer mange tegn og symboler, der kan tolkes på flere måder. Tarot læsningen afhænger af hvor du står i livet fra nu af og det kommende år.  Oplevelser fra fortiden kan blande sig med nutiden og fremtidens begivenheder.

Tarot kortene giver ofte kontante budskaber.  Tarot minder lidt om den fysiske vejrudsigten. Den ene dag er der sol og den næste dag er der regn. Du får leveret din personlige vejrudsigt. Budskaber taler for sig selv

Husk! Det er dit ansvar at handle, ellers sker der sådan set ingenting. 

Er du visuel orienteret vil tarot kortenes være et godt redskab til at sætte turbo finde retning og mening med fremtidens drømme og mål.

Dette oplæg fremtidsoplæg belyser 13 budskaber. Personlig power, økonomi, kommunikation, hjemmet, lyst og styrke, sundhed, kærlighed,  det skjulte, rejser, karriere, netværk samt det ubevidste.

                   Dette astrologiske oplæg er lagt med pilgrims-kortene.