Tarot

Hvad er din livsmission?

Savner du succes, glæde og balance i livet? Så er du ikke alene. Når du er i krise, kan du ikke rumme at tage dig sammen. Du trænger til ro og fred, indtil du kan se et lyspunkt igen. Når overskuddet vender tilbage, så begynder sindet at åbne op for nye muligheder. Det er ikke uden grund du læser om tarotkortenes power fulde udstråling og energi.

Tarotkortene er et ældgammel værktøj som kan give dig selvindsigt og inspirere dig til at finde meningen med livet her og nu, men også hvad der kan ske i fremtiden.

Læg kortene på bordet og få læst de smukke budskaber som du selv trækker. Du bliver sikkert forbløffet og forundret. Tarotkortene er som små røntgenbilleder, der afslører ting  om dig og dit liv. Tarotkortenes budskaber giver stof til eftertanke og sætter en proces i gang, som kan ændre og forny dit liv. Vel og mærke hvis du selv vil.

Dine overvejelser

Du bør tænke over hvorfor du vil have lagt tarotkort?  Hvilken slags udfordringer står du over for og hvad vil du have svar på? Det er godt, hvis du forbereder dine spørgsmål inden vi mødes. Reflekter over hvad du synes er relevant for dig og dit liv.  Ellers hjælper jeg dig.

OBS! Jeg læser ikke kort  om sygdom, død, kriser og ulykker.

Hvad får du?

Du får lagt et års tarotlæsning på  cirka 90 min  inklusiv coaching/samtale.  Du får kortene i din hænder og blander dem. Derefter lægger du kortene på bordet. Du trækker flere kort, som jeg derefter tolker og læser for dig. Jeg læser din aura/udstråling, økonomi, kommunikation, bolig, børn, sundhed, kærlighed,  personlig vækst, rejser, karriere, netværk og  inspiration til fremtiden. Derefter lægger vi nye tarotopæg om dine personlige spørgsmål. Afslutningsvis får du inspiration og vejledning til at udleve dine drømme ønsker og mål.

Vil du arbejde mere uddybende med dig selv? Så har du mulighed et coachingforløb med de fantastiske tarotkort. Vi mødes a 3 x 90 min.  Ring 50 900 418.

Du kan optage samtalen på din mobil og tage billeder af dine tarot budskaber.