10 – SKÆBNEHJULET – WHEEL OF FORTUNE – FORTUNE

Nøgleord. Manifestation, et vendepunkt, cirkulation, verdens kredsløb, livets konstruktive og destruktive kræfter, sammentrækning, udvidelse, åndeligt centrum og Guds vilje.

Farvesymbolik. Det gyldne skæb­nehjul står for guddommelige kræfter, som man ikke selv er her­­­re over. Den lilla baggrund symboliserer uendelighed, spirituel bevidsthed og værdighed.

skæbnehjulet retvendt

Din aktuelle situation. Skæb­ne­hjulet er en livscyklus, der er ved at være forbi. Du er på vej mod nye oplevelser, som du ikke har indflydelse på. Det er karmisk bestemt, så du må acceptere din tilstand og glæde dig til fremtiden. Den ser lovende ud.

Forestil dig, at den store lykkeplanet Jupiter har lagt planer for dit liv fremover. Du kan ikke modarbejde universet. Der er mere mellem himmel og jord, end du tror. Du må acceptere denne inkarna­tions udfordringer, som du selv har valgt.

Astrologisk tema. Du er under indflydelse af Jupiter, der fortæller dig, at tiden er inde til at lægge seriøse fremtidsplaner. Vi­sualiser dine mål fremover. Se dit nye mål for dit indre blik og forestil dig, at det går i opfyldelse. Gentag visualiseringen i tre måneder og læg mærke til, hvad der sker omkring dig.

Tekst. Susanne Taylor. Udrag fra bogen. Tarot kort og Godt