Min pung var tom, der var krise og mine kunder forsvundet. Jeg var også lidt i panik da jeg også skulle til Las Vegas og Gran Canyon, hvordan kunne jeg få mine kunder tilbage?

Jeg kontaktede portalen Down Town. Her kan enhver med selvstændig virksomhed tilbyde sine ydelser og serivce for halv pris. Nu var det min tur til at få omtale og give mine kunder en god rabat.

Jeg fik besøg af journalist Ditte Marie og fotografen Kim Bjerre. Ditte fik lagt en fremtidsprognose med tarot kortene og skrev en anmeldelse. Kim tog flere gode billeder. Artiklen og billederne fik jeg efterfølgende lov at beholde og bruge som markedsføring, så det var en god deal.

Da annoncen kom på Downtown

Jeg vågnede en tidlig morgen og var spændt på hvad mit tilbud kunne medføre på Down Town. Fik jeg mon flere kunder eller blev det et flop? Jeg drømte om 30 – 40 nye kunder og som dagen skred frem fik jeg mit ønske opfyldt.  Som aften skred frem blev jeg dog mere og mere bekymret, for da klokken slog midnat kl. 00.00, havde jeg fået 191 nye kunder.

Se annoncen her. http://www.downtown.dk/kbh/deals/2501

Bliver jeg dræbt spurgte en kvinde?

De efterfølgende  6 måneder blev min hidtil sværeste og hårdste opgave med at læse tarot kort. Jeg lagde tarot kort for kvinder og mænd, hvis spørgsmål var alt lige fra jobskifte, konkurs, økonomi, alvorlige sygdomme, boligsalg, samt kærlighedslivet med utroskab, misbrug, vold, hævn, flugt og drabsforsøg.

En ung veluddannet kvinde fra mellemøsten ville vide om hendes familie ville slå hende ihjel. Hendes forældre havde besluttet sig for, at hun skulle gifte sig med en ældre ukendt mand fra en lille landsby. Kvinden var stukket af hjemmefra og nægtde at gife sig med manden og nu sad hun i mit hjem og betroede sig til mig.

Det siger sig selv at jeg hverken kan eller vil besvare spørgsmål om liv eller død, men jeg bad kvinden henvende sig til politiet. Det var hun naturligvis skuffet over, men der er grænser for, hvad jeg kan  hjælpe med.

Få livsvejledning med tarot kort

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Egentlig er je gret åben over for det alternative, men jeg har aldrig prøvet tarot – læsning. Jeg glædende mig derfor til at møde Susanne Taylor.

En tarot læsning kan både handle om dit liv her og nu eller om dine fremtidsmuligheder. Du bestemmer selv hvilken af de to vinkler, du ønsker din læsning. Jeg valgte at høre om mit liv de næste tre måneder og fik derefter lagt skæbnehjulet, som er grundstenen i  en tarot – læsning.

Du blander selv kortene og trækker derefter dine kort med venstre hånd, der er nærmest hjertet. Du trækker først et nul-kort der er hjulets centrum og derefter 12 kort, der kommer til at udgøre selve hjulet.

tarot oplæg

Hvert  kort illustrerer 12 forskellige områder i dit liv, henholdsvis din power, økonomi, kommunikation, boligsituation, fritidsinteresser, kollegaer, parfold, personlig udvikling, rejser, karriere, netværk og vaner.

Ud fra kortene fortæller Susanne Taylor om dit liv, og det er ret vildt, det hun kan. FX er det kort jeg trækker for min karriere ” 2 bægre,” der symbolet for kærlighed.

Du lægger ikke så meget vægt på prestige og løn. Du skal lave noget der giver dig glæde og harmoni. Noget der er nærende, kreativt, inspirerende og tilfredstillende. Det er det, der er det vigtige for dig,” siger Susanne Taylor.

Da læsningen er forbi efter en time, spørger hun mig, hvad jeg synes om det hun har sagt. Og jeg bryder instiktivt ud i  et stort smil. Jeg er nærmest euroforisk over hendes læsning og kortenes magi. Hun har ramt fuldstændig plet ved alle kortene undtagen et kort. Men som Susanne Taylor selv siger, er hun ikke profet. Mit besøg hos hende har fået en særlig plads i mit hjerte, og jeg kan kun anbefale alle at prøve det. www.downtown.dk

Indlæg skrevet af Susanne Taylor