[ezcol_1half]

vaedder_guld

Selvtilliden og selvværdet vokser støt og roligt. Dit kærlighedsliv vil blomstre stille og roligt. Du kan møde flere potentielle bejlere. Et fast forhold kræver en moden dialog og forventninger til en fælles fremtid. Du har frugtbare aspekter for at stifte familie eller udvikle spændende og kreative projekter. Højdepunkter for personlig vækst og udvikling: 1. juli – 3.august.

 

tyr_guld

Med din kærlighed til penge og økonomiske forhold bør emnet få et servicetjek. Enten bliver du ødsel eller sparsommelig. Find en balance du kan leve med. Gør brug af dine evner og spidskompetencer. Det kan få dine indtægtskilder til at blomstre. Du kan forvente kærlighed og romantiske stunder med din partner. Fortæl om dine behov og hvad du længes efter. Tag på rejse og nyd hinanden.

tvilling_guld

Du bliver udfordret på dit følelsesliv. Du møder mange spændende typer, der søger dit selskab. Den store kærlighed kan dukke op ud af det blå. Det kan gøre dig forvirret og frustreret. Tag ingen beslutninger, men lad tiden forme dit kærlighedsliv. Dit tankermylder falder til ro, når du rejser og opholder dig i naturen. Du modvirker kriser ved at dyrke yoga og meditation.

krebs_guld

Der er forandringer undervejs. En følelse af familiesvigt kan tappe dig for energi. Det kan sætte en stopper for dine fremtidsdrømme. Et opgør kan blive nødvendigt for din frigørelsesproces. Lad dig ikke drive rundt i manegen. Du er god til at gennemskue løgne og manipulation. Uddannelse kan blive dit redskab til personlig vækst og udvikling. Bryd med fortiden. Tænk nyt, konstruktivt og kreativt.

love_guld

Dit åbne og nysgerrige sind fører dig langt omkring. Rejser og mødet med en anderledes kultur kan påvirke din personlige livsstil. Du møder originale typer, der får dig til at flippe ud på den fede måde. Spring ud i sommeren med fest, dans og løssluppen livsglæde. Søg selskab med fordomsfrie mennesker. Din trang til opgør mod de borgelige dyder skal ikke undertrykkes, men udleves.

jomfru_guld

Det er godt at have gode vaner og rutiner, men fortab dig ikke i daglige oprydninger og rengøringsritualer. Gør dine pligter let for dig selv. Planeten Jupiter står i dit stjernetegn. Du kan blive lidt manisk og få storhedstanker. Vær opmærksom på dårlige vaner og livsstil. Din sunde fornuft vender dog stærkt tilbage, når Jupiter forlader dit stjernetegn: 9. september 2016.
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

vaegt_guld

Du kan med sindsro følge dine impulser og gøre det du har lyst til. Du besidder en indre drivkraft, der får dig til at udfordre dine personlige grænser. Sæt dig selv fri. Frigør dig fra janteloven, og gå dine egne veje. Transformationsproces er i fuld gang. Du har heldet med dig på mange områder i livet. Smed mens jernet er varmt. Gunstige udviklingsaspekter: 12. juli – 6. august.

skorpion_guld

Du kan forvente mere medvind og glæde i din karriere. Der kommer spændende opgaver, som du skal varetage. Vær rustet til forandring. Du bryder med nogle livsmønstre og bliver færdig med fortiden. Et nyt venskab kan opstå ved en festlig sammenkomst. Gå i dialog med andre, der deler dine hobbyer og interesser. Tag på kurser, der styrker dit mentale intellekt. Gunstigt tidspunkt: 12. juli – 5. august.

skytte_guld

Du har brug for at sprede vingerne ud og mærke friheden. Du er rodløs og rastløs. Der skal helst ske noget konstant. Brug dig selv fysisk og kom af med din energi og overskud. Genvind balancen med motion og lange vandreture. Gør noget anderledes, der tilgodeser hele familien. Få et kæledyr eller tag på dyresafari i Afrika. Få gang i eventyret.

stenbuk_guld

Det er vigtigt at du kommunikerer klart og tydelig med andre. Nogle gange bliver du misforstået, og det skaber forvirring. Undgå selvkritik og bebrejdelser. Vend tankerne mod de positive sider af livet. Vær opmærksom på, at andre kan udnytte din kostbare tid og velvilje. Marker dine grænser. Det gælder både i arbejdslivet som i kærlighedslivet. Forkæl dig selv gennem hele sommeren.

vandmand_guld

Din sjæl længes efter opgaver der stimulere dig intellektuelt. Du er mental aktiv. Vær vågen og forberedt på, at alt kan ske. Brug dit netværk og skab nye frugtbare forbindelser. Dit kærlighedsliv kan antage nye former og nye måder at være sammen på. Du kan faktisk blive forelsket i flere på en gang. Lev livet på dine egne præmisser. Gode kærlighedsaspekter: 12 – 6. august.

fisk_guld

Kærligheden kalder. For singler kan du møde en kærlig partner. For ægtefæller vil kærlighedsenergien blomstre på ny. Der er mulighed for familieforøgelse. Aspektet kan også lokke nye sider frem i dig. Find dit indre barn. Du møder flow og lethed, når du leger med børn og barnlige sjæle. Du får festlige stunder med søskende og familierelateret forhold. Du har grund til at være munter og sommerglad.

 

 

[/ezcol_1half_end]

Tekst: Susanne Taylor – skribent for Elle.dk