Der er 78 tarotkort. Del dem op i to bunker. Du skal kun bruge de 22 kort fra den Store Arkana. Læg kortene op i rækkefølge fra 0 – 21. Læg dem i tre rækker. Se illustration.

22 arkana kort

Narren er det første kort fra den store Arkana. Betydning: Narren kender vi godt. Vi kan selv spille op til tant og fjas. Vi kan altid pege på en sjov og finurlig person i vores omgangskreds. Du er måske selv den finurlige type? En gøgler går sine egne veje. Han/hun er som et barn der kan finde på hvad som helst når som helst. Et charmerende væsen der elsker at være klassens klovn. Der er noget dragende ved at være i stue med en spilopmager, men helst ikke for længe af gangen.

Trick til tydning: Hvem minder narren om? Forslag: Skuespiller og multikunstneren Jacob Haugaard. Vi har set ham som skuespiller og sanger, og de fleste kender ham som et festmenneske med hang til spiritus. Men det er fortid nu. Jacob Hausgaard er blevet Danmarks folkekære gøgler.

Hvem minder narren ellers om? Led i familie eller vennekredsen? Sæt navn på. Er du måske et billede på narren. Kan du holde aftaler eller skifter du mening og retning hele tiden? Vi optræder altid som en nar frivilligt eller ufrivilligt engang imellem.

Forsæt nu med at tolke magikeren. Hvem minder han om? Det er en person med mange bolde i luften. En åben og nysgerrighed personlighed, der har talegaverne i orden. Er det dig eller din fætter plys?

Du får lært kortene at kende ved at sætte ansigter på. Det kan være hvem som helst. Skriv dine betragtninger ned i din dagbog. Brug din fantasi. Det kan også være afdøde personligheder, du forbinder med tarotkortene. Husk! Du kan ikke bruge teknikken på Skæbnehjulet, døden, tårnet, månen, solen, dommen og universet.

Men alt det kan du lære mere om, hvis ånden kommer over dig. Jeg har mange flere trick i ærmet. Læs om tarotskolen her.