16 – TÅRNET – THE TOWER

Nøgleord. Raseri, omvæltning, ud­ladende kraft, lynnedslag, som ramt af et lyn, pludselige hændelser, ka­os, ragnarok, kamp, udrensning på alle planer, storm, tyfon, Babelstårnet og den 11. september.

Farvesymbolik. Den sorte farve står for fordærv, skånselsløshed, sort magi, helvede og åndeligt mørke. Den røde farve symboliserer advarsel, ulykke, blod, skyld og lidenskab.

tårnet retvendt

Din aktuelle situation. Hvis du tror, du skal slappe af, tager du grueligt fejl. Du får et tilbud om at få renset ud på alle planer. Du kan ikke overhøre dette enestående tilbud. Du skal få munden på gled og i det hele taget sørge for at få talt ud. Hvis du er heldig, ser du problemet i et lynglimt, der får dig til at handle i raketfart.

Forestil dig, at dit livs fundament bliver kontrolleret af de øver­ste magter. Er din husmur ved at slå revner, må du hellere skifte kurs i en fart og finde en anden base, hvor du kan føle dig i sikkerhed.

Astrologisk tema. Du er påvirket af Mars, der kræver handling her og nu. Der er ingen tid at spilde. Dit våben er hurtige beslutninger.

Tekst. Susanne Taylor. Uddrag fra bogen. Tarot kort og Godt