1 – MAGIKEREN – THE MAGICIAN – THE MAGUS

Nøgleord. Journalisten, samfundsdebattøren, spinddoktoren, instruktøren, komikeren, skuespilleren, tv-værten, stand-up-komikeren, the storyteller og multikunstneren.

Den gyldne figur i kortet står for guddommelig intelligens. Den blå farve i baggrunden symboliserer klar kommunikation.

magikeren retvendt 1

Din aktuelle situation. Du er i stand til at kommunikere med universet. Du kan bruge tankens kraft til at virkeliggøre di­ne mål. Det er nu, du skal vi­se alle dine talenter. Du har evnen til at tale, tænke og skri­ve. Med din medfødte overtalelsesevne kan du kom­­me langt omkring, og opnå hvad du vil. Bare du har rent mel i posen og gode hensigter og in­ten­sioner.

Forestil dig, at du er lærling i et kursus om trylleri, og at du skal forføre dit publikum. Du har ti redskaber, du kan benytte. (1) En mønt, der står for din jordforbindelse. (2) En stok, der står for din kreativitet. (3) Et bæger med en sammenrullet slange, der står for dine følelser, der bliver forvandlet og transformeret på en dyb og gennemgribende måde. (4) Et sværd, der står for dine tanker.

(5) En svævende kerub med en tændt lampe, der er et symbol på kommunikation, hvorfra du kan påkalde dine skytsånder. (6) Føniks­staven i Magi­kerens hånd, der henviser til, at han kan kommunikere om åndelige eller filosofiske emner. (7) Pilen, der sigter mod Horus’ vingede øje, betyder inspiration og indre visdom. (8) En skriftrulle eller bog, der står for det skrevne ord. (9) Et flyvende æg, der fortæller om, at al kommunikation udspringer fra ens egen sjæl. (10) En abe, der henviser til vores fleksible tankegang, og at vi skal blive mere bevidstgjorte om, hvordan vi bedre kan kommunikere vores budskaber ud, så de bliver hørt og forstået. Hvilket redskab vælger du? Det talent, der er mest fremherskende hos dig, skal du benytte, men kun i den gode sags tjeneste.

Astrologisk tema. Du er påvirket af planeten Merkur, der giver nye impulser til at forandre dine tanker. Tænk kun positive tanker. Negative tanker vil blokere dine energier.

Tekst. Susanne Taylor. Uddrag fra min bog. Tarot Kort og Godt