14 – MÅDEHOLD – TEMPERANCE – ART

Nøgleord. Modpoler, fornyelse, renselse, skelneevne, kreativ sans og kraft, ligevægt mellem maskulin og feminin energi, heksekunst, alkymisten, alternativ behandler, druiden og rosenkreuzer.

Farvesymbolik. Den gule farve står for solens varme stråler. Den blå farve betyder intelligens. Den grønne kjole symboliserer håb, visdom og for­an­dringsproces.

mådehold retvendt

Din aktuelle situation. Du er en person, der har evnen til at skabe de rigtige betingelser for et sundt miljø, og det gælder på såvel ydre som indre planer. Er du inde i en hektisk peri­o­de, opfordrer Temperance dig til at tage det stille og roligt. Tiden arbejder for dig. Hver ting til sin tid.

Hvordan vil du reagere, hvis du får tilbud om at alt, hvad du forestiller dig, kan gå i opfyldelse. Dine drømme kan gå i opfyldelse. Om drømmene udvikler sig til et mareridt afhænger af din etik og moral.

Astrologisk tema. Du er påvirket af Skyttens tegn, der opfordrer dig til en eventyrrejse i dit indre lønkammer. Husk at rene tanker og god samvittighed giver den bedste søvn.

Tekst. Susanne Taylor. Uddrag fra bogen. Tarot kort og Godt