Kunne du tænke dig et job som mit?

Mit job kan ikke søges på det lokale jobcenter, og du kan heller ikke søge det under uddannelser i Danmark.

Så kan vi jo godt regne ud, at der er ganske få mennesker, der har en fuldtidskarriere som Astrolog og tarotlæser her i landet. Måske er jeg en af få kvinder i hele Danmark, der har fået udgivet 2 bøger om tarotkort og kan tilbyde livsvejledning i tarot og horoskoplæsning.

Hvordan blev jeg astrolog

Allerede som 14 – årig købte jeg min første astrologibog, som beskrev de 12 stjernetegn, og de næste mange år optrådte jeg på slap line med at gætte andres menneskers soltegn. I 1988 påbegyndte jeg et mere seriøst selvstudium, og det gik for alvor løs, da jeg gik på Irene Christensen Instituttet for at lære korrektion og tydning. I årene 93 – 94 gennemførte jeg Astrologi skolen hos Adrian Duncan. Astrologi er et studium for livstid, og da jeg i 1995 gennemgik Teosofisk Grundskole, fik jeg også kendskab til den esoteriske del af astrologien. I de efterfølgende ti år var jeg med i en teosofisk studiegruppe, hvor jeg fik et dybere kendskab til esoterisk astrologi og de 7 stråler. I dag praktiserer jeg astrologi på et mere uformelt plan, hvor alle kan være med.

Mit speciale

Jeg har beskæftiget mig meget med øjebliksastrologi, medicinsk astrologi samt karriereastrologi. Når jeg får kunder, bruger jeg ofte et øjeblikshoroskop og et personligt horoskop, som klart og tydeligt fortæller, hvilke temaer, der er fokus på her og nu. Når jeg overrasker kunden med at berette om aktuelle begivenheder i vedkommendes liv, opstår der straks tryghed og tillid imellem os, hvilket jeg opfatter som det rene magi.

Hvordan kom tarot ind i mit liv?

Jeg studerede astrologi i starten af 90erne, og en studieveninde inviterede mig til Ålborg. Det blev en uforglemmelig tur. Hjemme hos Mette faldt mine øjne på en hylde med nogle tarotkort, og jeg fik dermed lagt mit første tarotoplæg i Ålborg. Det blev min skæbne. Jeg blev så fascineret af disse smukke kort, at jeg straks købte en sæt, da jeg kom tilbage til København.

Der gik et års tid med at studerer de fortryllende tarot kort, og jeg begyndte henad vejen at få betalende klienter, og sidenhen blev jeg så dygtig til at læse kort, at jeg underviste på AOF aftenskole i Købehavn, de næste seks efterfølgende år. Årene gik med lægge oplæg for alle, der havde lyst. Jeg købte mange dagbøger, hvor jeg noterede alle min oplæg. Hvad der gik godt og hvad der gik skidt. Jeg ville jo gerne se, om det jeg kunne læse og tyde i kortene kom til at holde stik. Den. 2. september 2002 fik jeg udgivet min første bog, og den efterfølgende bog blev udgivet i 2006 på det daværende Aschehoug forlag.

Jeg var blevet fagbogsforfatter. En drøm var gået i opfyldelse. Det er en meget speciel oplevelse at stå med sin egen bog i hånden og det føles endnu mere specielt, at bøgerne stadigvæk kan lånes på biblioteket den dag i dag.

Tarotkort

Hvad gør astrologien og tarotkort for mig

Astrologien og tarotkortene gør mig ”høj”. Jeg behøver ingen andre former for rusmidler, for jeg er 100 % afhængig af symbolverden fra astrologien og tarotkortenes univers. Mit liv ville være tomt, tamt og trist, hvis jeg ikke kunne beskæftige mig med disse ældgamle redskaber i min dagligdag. Nu kunne det lyde, som om jeg er dybt fanatisk og ikke tænker på andet dagen lang, men dette er ikke tilfældet. Jeg har mange forskellige interesser og har blandt andet rejst jorden rundt med min søn gennem mange år.

Min livsmission

Jeg elsker at rådgive mennesker, der har brug for en anderledes og mere utraditionel måde at løse dagens udfordringer på, når alt andet ikke slår til. Som sagt har jeg i mange år brugt tarotkort og lagt personlige horoskoper for alle typer mennesker. Og det er ikke løgn, at jeg har rådgivet flere 1000 mennesker fra mange forskellige lande. At være i min branche er en meget speciel livstil, og man skal kunne tåle modstaden fra de bedrevidende. Det stod vist heller ikke i kortene, at jeg skulle blive astrolog, tarotlæser, zoneterapeut, reikihealer og forfatter. Men jeg kan se i dag, at det er blevet min skæbne. Og ved du hvad. Jeg ville ikke bytte for noget andet. Jeg har fundet min livsmission og her bliver jeg. Jeg håber også at du udlever dine drømme og længsler.

Jeg har desuden stiftet Patientforeningen Elsk dit Hjerte. www.elskdithjerte.dk

De bedste hilsner

Susanne Taylor