Tarotkort blev i gamle dage brugt som spådomsredskab og det gøres der stadig i 2014. Der findes mere end 1000 forskellige slags tarotkort på verdensplan og jeg har valgt, at benytte Aliester Crowleys tarotsæt til min kunder. Jeg har dog mere end 20 forskellige sæt tarot kort, som jeg bruger til private studier.

Tarotkortene består af 78 kort som er delt op i  flere seire. Der er 22 kort, som kaldes for den store Arkana og der er 56  kort der kaldes for den lille arkana. Disse er igen delt op i hofkort.

Omkring 1500 tallet var det kun rige og berømte personligheder der opsøgte en tarot læser. Sidenhen blev det mere almindeligt, at godtfolk benyttede de meget smukke kort for at få gode råd og vejledning om deres liv og færden.

Tarotkort er ligesom den meteorologiske vejrudsigt og de 4 årstider.  Vi høre en stemme i radioen eller på TV der varsler regn, storm, blæst eller hedebølge. Sådan er det også når du trækker et tarotkort,. Du ser lyse og mørke farver og figurer, som indikerer, at du snart kan møde medgang eller modgang.

Det kræver mange års træning at tyde og forstå kortenes åndelige budskaber. Men når jeg kan knække koden, og forstå de mange symboler på flere planer, så er det ligesom at få en åbenbaring, eller som du måske selv har oplevet. En indsigt i en oplevelse eller et bestemt emne du har studeret.

Der går stadig mange vandrehistorier og rygter om at kortene kan varsle død, sygdom og krig. Jeg kunne drømme om at  varsle ikke om død, krig og ulykker.

SÅDAN FÅR DU GLÆDE AF TAROT

Du får mest glæde, inspiration og fornøjelse af kortene, når du virkelig står i en situation, hvor du føler, at åndelig vejledning er din mulighed for at løse dagligdagens små og store udfordringer. Det er min fornemmeste kunst at tyde kortene for at støtte, lytte og hjælpe med at få belyst problemet sagligt og grundigt.

Jeg ved, at de fleste mennesker gerne vil have et pejlemærke at navigere efter når fremtiden virker tåget og usikker og her folder tarotkortene sig ud på fornemmeste vis.

Indlæg skrevet af Susanne Taylor

 

tarot oplæg