Hvad jeg som astrolog kan hjælpe dig med

Dit personlige horoskop indeholder mange aspekter af din personlighed, dine evner, talenter og livsmønstre, som enten gavner eller forhindrer dig i vækst og udvikling.

Jeg ser, hvad der er nemt, og hvad der er svært ved at tage udgangspunkt i dit stjernetegn. Jeg undersøger, hvordan planeterne placerer sig i forhold til hinanden (hvilke aspekter, der ligger i dit horoskop), og så kigger jeg nærmere på de tendenser, der ligger i de energier, der bevæger sig omkring dette og som kan have indflydelse på dit liv (ca. 12 måneder frem i tiden).

Tydning af horoskop

Jeg tyder horoskopet ud fra, hvordan planeterne, solen og månen står i forhold til hinanden. Altså et slags kort inddelt i 12 felter. Alt afhængig af hvordan planeterne i vores solsystem stod på et givent tidspunkt og sted, kan jeg fremhæve, hvad der er i spil for dig i nærmeste fremtid.

For at lægge dit personlige horoskop har jeg brug for disse oplysninger:

  • Din fødselsdato
  • Fødetidspunkt
  • By
  • Land
  • + årstal for 5 større begivenheder i dit liv (det kan være alt lige fra flytning, boligskift, giftemål, skilsmisse, karriere, studier, selvstændig virksomhed eller kronisk sygdomsforløb)

Hvad kan du bruge dit horoskop til?

At få lagt sit horoskop er hjælp til selvhjælp. Jeg giver dig redskaber og inspiration til at favne fremtiden og kærligt skubbe lidt til dig, så du kan drage nytte af de muligheder, der ligger foran dig. Det kræver dog, at du er parat til at tage ansvar for din livsopgave. Gør du brug af dine vuggegaver? Eller står du i skyggen for dig selv og underkender dit eget værd?

Du har et grundmønster, som er med til at forme dig som person. Det har vi alle. Brug dit personlige horoskop og min vejledning til at blive dus med dine forcer og lad mig hjælpe dig med at skyde dine drømme afsted.

Det praktiske

Når jeg har modtaget dine oplysninger, korrigerer jeg dit astrologiske fødselstidspunkt og går i gang med at analysere og beregne de tekniske detaljer i forhold til dine data. Herefter mødes vi til en personlig konsultation.

Uanset om det er til personlig udvikling, eller om det er af ren nysgerrighed for at se, hvordan fremtiden ser ud, så vil det være en fornøjelse for mig at hjælpe dig. Du er velkommen til at ringe for mere information på tlf.nr.: 50 900 418.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Susanne Taylor

 

Eksempel på horoskop

Lad os forestille os, at du har kærlighedsplaneten Venus i et godt aspekt til den store lykkeplanet Jupiter. Denne konstellation giver grobund for et godt kærlighedsliv og held i pengesager. Står månen og planeten i tæt kontakt til kommunikationsplaneten Merkur, er du god til at beherske skrift, tale og sprog.

Røde linjer mellem planeterne viser udfordringer. Grønne linjer hentyder til medfødte evner og talenter.

Er der mange planeter i et eller flere felter, vil det få stor betydning for personlige valg og livsmønstre. Hvis 7. felt f.eks. er domineret af 3-4 planeter, tyder det på, at du er social og udadvendt. Giftermål og partnervalg i løbet af livet kan forekomme. Fokus er på andre menneskers liv og færden. Rådgivning og diplomatiske evner er til stede.

Er der tale om et kort, der krydser den runde horoskopcirkel, henviser det til din personlighed, andre personer, det du bør stræbe efter og barndomshjemmet.

Her ser du et eksempel på et horoskop:  Røde linjer kan være medfødte udfordringer. Grønne linjer kan være medfødte evner og talenter. Mange planeter i et af de 12 felter viser et særlig område som dominere livs tema på godt og ondt..

         Kender du ikke dit fødselstidspunkt. Kontakt landsarkivet der ligger i din landsdel.