Dit horoskop

Du kender sikkert dit stjernetegn fra ugebladene. Her kan du hente appetit til ugens gode råd. Men det har intet at gøre med dit personlige horoskop, som er en helt personlig profil af dig. Her ses dit temperament, evner, kvaliteter og ressourcer. Dit horoskop mider om et urværk, der tikker nonstop, og har også en form for ur- viser, der viser hvad der sker lige nu og hvad fremtiden bringer.

Astrologien er metoden til at hjælpe dig med at finde det rette tidspunkt for at skride til handling. Skal du skifte job, rejse, købe /sælge bolig? Eller er der andre vigtige livsforandringer i spil.

Du oplever glæder succes, sorg, tab og livskriser. Det er et livsvilkår vi alle må leve med, men det er en fordel at være på forkant med udviklingen, så du kan tage dine forberedelser. Kaptajnen lytter til vejrudsigten og piloten gør det sammen, derfor kan du også gør brug af din psykiske og sjælelige vejrudsigt, at få “himmelsk” hjælp til at navigere uden om de værste forhindringer.

Forstil dig at du får leveret dit personlige solsystem med din personlige livsbane når du bliver født. Det er det vi som astrologer kalder for et horoskop. Horoskopet viser hvilken slags roller du får du tildelt i vuggegaver. Det kan være medfødte talenter, evner og ressourcer som du kan gøre brug af hele livet. Men der er ting i livet, som du må arbejde på at blive bedre til. Det er ofte gaver der er forklædt som forhindringer, blokering, konflikter og andre udfordringer. Når du har kæmpet for at løse din op(gaver) er belønningen en masse viden, indsigt, erfaring og succesoplevelser.

Hvis du er en nysgerrig sjæl der har et personligt mål og er villig til at arbejde for det, så vil du have glæde af at få lagt dit horoskop sammen med en fremtidsprognose for de næste to år. Fremtiden antyder hvillen vigtige livstemaer du kan forvente der vil dukke op, og hvad du kan gøre ved det. Det kan være tiltrængt at få lidt magisk nødhjælp i svære stunder.

Sådan arbejder jeg med dit horoskop

Jeg tolker og læser horoskopet ud fra, hvordan planeterne stod på himlen da du blev født. Forstil dig et slags kompas inddelt i 12 felter med et mønster af grønne og røde aspekter i aspekt med sol, måne og 8 planeter.

Jeg har brug for disse oplysninger:

  • Din fødselsdato.
  • Fødetidspunkt.
  • By.
  • Land.
  • + årstal for 5 større begivenheder, der har påvirket din livsbane.

Sådan bruges horoskopet

Du får redskaber og inspiration til at favne fremtiden, så du kan drage nytte af de muligheder, der ligger foran dig. Gør du brug af dine vuggegaver og udlever du din passion og skaberkraft? Eller står du på sidelinjen og er bange for at blive synlig? Det kan der ændres på. Når du kender dine evner og talenter, så kan du gå i gang med at aktivere dit potentiale.

Hvert år til din fødselsdag træder en ny livsfase i gang. Månen, solen og planeterne påvirker livet omkring dig, både udefra og indefra. Du får opskriften til at påvirke din fremtid i den retning du ønsker.

Der sker ikke noget ved at sidde hjemme, magien opstår først når du handler og når dine mål

Når jeg har modtaget dine oplysninger, korrigerer jeg dit astrologiske fødselstidspunkt og går i gang med at analysere og beregne de tekniske detaljer i forhold til dine data. Herefter mødes vi til en personlig, eller telefonkonsultation.

Har du flere spørgsmål? Ring til Susanne 50 900 418.