Hvorfor gå til astrolog?

Dit horoskop indeholder mange aspekter af din personlighed, evner, talenter og livsmønstrer som enten gavner dig eller forhindrer dig i vækst og positive forandringer. Dit lykkepunkt viser, hvor du har dit kald – det som du er god til og giver mening på et dybere niveau. Men spørgsmålet er, om du udnytter dit lykkepunkt fuldt ud? At få lagt sit personlige horoskop kan give dig indsigt, ro og fred til at begynde en ny livs rejse.

Horoskopet viser blandt andet:  Er tiden inde til at være aktiv, passiv eller bare tage på ferie?

Hvad går du hjem med!

Du får sat tidsrammer, når du vil sætte projekter i gang. Du får inspiration til personlig vækst, der kan fremme dine interesser. Du får en fremtidsprognose på kommende begivenheder.  Cirka 12 måneder.

Det skal jeg vide om dig

Til brug for korrektionen skal du oplyse mig fem større begivenheder fra dit liv, for eksempel flytning, skilsmisse og alvorlig sygdom.  Husk. Årstal for begivenhederne. Når jeg har modtaget oplysningerne går jeg i gang med at analysere og beregne de tekniske og astronomiske detaljer i forhold til begivenhedslisten.

Det kan være noget af et detektivarbejde at opklare dit astrologiske fødselstidspunkt, da jeg først går tilbage i tiden for at se, hvilke planetaspekter der udløste dine livstemaer. Når jeg har fundet dit astrologiske fødselstidspunkt, kan jeg forsætte mit arbejde med at beregne de næste livs begivenheder. Det tager ofte 2 – 3 times forberedelse, at tyde et horoskop inden vi mødes for første gang.

Her er et eksempel på et horoskop:  Røde linjer kan være medfødte udfordringer. Grønne linjer kan være medfødte evner og talenter. Mange planeter i et af de 12 felter viser et særlig område som dominere livs tema på godt og ondt..

         Kender du ikke dit fødselstidspunkt. Kontakt landsarkivet der ligger i din landsdel.