På job med Coolshop

Fornylig var jeg hyret til en stor firmafest, som var arrangeret af en af Danmarks førende online- butikker. Her kan du blandt at købe make -op med 50 % rabat og andre lækre sager. www.coolshop.dk

Jeg ankom til selskabsbåden, der ligger i Havnegave i København.  Her blev jeg mødt af en rød løber, balloner i alle farver og en frisk fotograf, der tog billeder af mig forfra og bagfra. WAW. Jeg blev behandlet som en superstjerne hele aftenen. Det var i hvert festligt og fornøjeligt, men også lærerigt og indsigtsfuld.

coolshop båden

Blog og bliv rig

Danmarks bedste bloggere var inviteret med til festen og de spurgte mig til råds om alt mellem himmel og jord. Det gik op for mig at disse søde kvinder og mænd som jeg mødte, ikke har nogen professionel baggrunduddannelse for det de blogger om. Nemlig om mode og skønhedsbranchen.  Og det var en nyhed for mig.

En Blogger skriver om deres privatliv og et emne de brænder for at dele med dig. Bloggeren anbefaler udvalgte mærkevarer og bliver belønnet med er stort honorar fra diverse firmaer, som tak for at deres produkter bliver anmeldt og anbefalet på bloggen. Det skaber flere medlemmer for bloggeren og dermed kommer der flere penge på kontoen.

Et typisk honorar udløser ofte en check på 50.000 kroner. Bloggeren tager billeder af produktet,  skriver en A-4 side om fordelen ved at anvende for eksempel, den sidste nye pudder creme fra XXX firma.

Der er mig i den hvide jakke der angriber den lækre buffet

coolshop og buffet

Tre velhavende bloggere

Rikke er 23 år. Hun lider af angst og har valgt at stå frem med hendes sårbare sider, samtidig med at hun blogger om skønhed og velvære.  Rikke har blogget i tre år og hun tjener kassen og bekymrer sig ikke mere om uddannelse og økonomi.

Søren er 19 år. Han skriver om sin homoseksualitet og plukkede øjebryn. På tre år har han fået 60.000 følgere og er ansat som modeblogger på et magasin. Søren mangler heller ikke penge.

Stevie er 25 år. Han er fitness træner og meget modebevidst og kræsen. Han blogger om smukke mennesker og guider andre til at få en flot krop.  Stevie ved ikke hvad han skal bruge alle sine penge til.

Blog tips

Gør din blog synlig.  http://bloggersdelight.dk/

Tjen penge hos.  www.Ellos.dk

Tryk på det lange link og læs hvordan du kan tjene penge.

http://www.ellos.dk/g/CustomerSupport/affiliate?CategoryID=54209&menuId=614D2BEB-4F0E-497A-B1F7-5497FC72E02B

Tekst. Susanne Taylor