I morges fik jeg tilsendt 3 billeder og tekst direkte i min indbakke på FB. Første billede var med et langt cementrør der lå i en skovbund og det næste billede bød på en stor gravko der også stod ude i en skov. Efterfølgende kom der en lang tekst på finsk fra en ukendt mand.

Nå, nå tænkte jeg.  Hvad sker der lige her? Alle mine billeder havde fået et ”synes godt om” Jeg skrev høfligt tilbage på engelsk, at jeg ikke forstod noget som helst af tilsendte tekst og billeder. Men så skete der ellers et meget hurtig sceneskift i tekst og billeder.

Mine øjne blev store som tekopper, kæben røg ned på hagerne og hjernen stod stille i et kort øjeblik.

Den finske mand serverede nu en engelsk klam og sjofel tekst med frække finske fantasier, og så ankom et nyt billede i indbakken.

Gæt 3 gange. Hvad så jeg?  Var det en fodbold, en kop kaffe eller et nøgenfoto af hans finske stålværk? Rigtig gættet. Jeg fik æren af at se den finske mands potente stålværk. Bum, lige til morgenkaffen og ostemadderne. Hvad skete der så?  Den uheldige finske mand blev stille og roligt slettet fra min profil og jeg fik et godt morgengrin.