Tænk engang, jeg har et virksomt arbejdsredskab, der kun måler 7 x 11 cm. Det er mine tarotkort. Mine kort har været min bedste sparringspartner igennem mange år. Tarotkortene har været ren magi for mig. Disse små billedkort har sparket døre op til mange forskellige oplevelser, og det elsker jeg. Der er ikke en dag i årets løb, der ligner den fra i går. Måske har jeg  lagt kort som sigøjner i et tidligere liv. Det skulle ikke undre mig. Ha.

Med godt humør drog jeg 8. maj 2017 mod Vanløse på en hemmelig mission. TV3 tog kontakten. Jeg blev tilbudt at deltage i programmet. Til Middag Hos.
Svømmepigen Lotte Friis stod for dagens middag. Jeg listede op ad trappen til 1 sal. Ingen måtte se mig og jeg skulle holde kæft. Det var pænt svært.
Davs sagde jeg til Lotte med sprød hviskestemme.Vi trykkede hånd og lavede tegnsprog, og så blev jeg ellers smuglet ind i hendes soveværelse med to kamera mænd.

Tiden gik med at beundre Lottes mange medajler som lå på bordet og tonende frem. Pludselig kom instruktøren ind. Susanne, så er det nu. Jeg fik frie tøjler og kunne styre hele tarotseancen som jeg ville på 2o minutter. Hold nu kæft. Det hele svimlede og nervøsiteten bed sig fast. Jeg måtte improvisere. En million engle bar mig ind i stuen til Lottes gæster.

Der stod jeg midt i TV lyset og følte mig som en surprice kage. Jeg vaklede hen til sofaen og satte mig med et bump. Derefter husker jeg ikke rigtigt, hvad jeg sagde. Kun en ting. Jeg blev helt rolig. Nevøsiteten forsvandt på et nanosekund. Tiden gik som lynet. Hurtigt og med gode vibrationer i luften. Jeg var inderst inde tilfreds og glad. Det var en sjov og munter oplevelse her og nu.

Men tankerne begynder jo at svirre som tiden går og udsendelsen nærmer sig. Godt nok sidder optagelserne lige i skabet, men hvad sker der med redigereren og klipningen af hele programmet efterfølgende? Det gav mig sommerfugle i maven. Tænk nu, hvis jeg blev udstillet som en klaphat. Og hvad sagde gæsterne og TV holdet da jeg gik?

Jeg modtog følgende mail fra TV3 redaktionen. Tusind tak for indslaget i mandags, det var vi rigtigt glade for!.. Suk, min dag blev god!

Tekst. Susanne Taylor.

Til Middag Hos: Fra venstre. Dagens værtinde Lotte Friis, skuespiller Farshad  Khoolgi, politiker Pernille Vermund, mig og komiker Geo.