Vil du skabe din egen fremtid?

Se din fremtid i tarotkort og horoskop

Få lagt dit horoskop
Få lagt tarotkort

Hvad kan du bruge tarotkort til?

Tarotlæsning –
se din fremtid i billeder

Tarotkortenes smukke, farverige billeder og gådefulde budskaber kan hjælpe dig til at træffe bedre beslutninger. Frustrationer er fx ikke dårlige, men betyder blot, at du er i en forandringsproces.

Fremtidsprognoser med tarot er også en mulighed.

Book din tarotlæsning her
tarotlaesning

Hvad ligger bag tarotkortene?

Tarot består af billeder, hemmelige tegn, symboler og spændende budskaber. Når du ved, hvad du vil, men ikke hvordan du kommer i mål, så lad tarotkortenes budskaber vise, hvordan din fremtid kan se ud i farver og billeder. Skinner solen, eller er himlen overskyet?

Du tænker ca. 70.000 tanker i døgnet. Når du tænker og gør de samme ting igen og igen som et fastlagt mønster, står du stille. Ja, helt stille! Du er nødt til at spinde nye tanker, følelser og tråde, før dit flow slippes fri, og du kan flyve på ny. Du gør ikke det, du tænker, men det, du føler.

 Kriser, karrieren og kærligheden

Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være solo-selvstændig og gå ned med stress, sygdom og skilsmisse på samme tid. Jeg anbefaler: Træk stikket ud, og få ro og fred. Der kommer en dag, hvor energien vender tilbage – helt sikkert.

Har du brug for et nyt blik på din situation, så tilbyder tarotkortene budskaber, der giver dig svar på dine spørgsmål, som jeg formidler klart og tydeligt. Tarotlæsning giver dig nye indsigter, mere klarhed, ekstra fordybelse og roligere puls.

Tarotkortene taler deres eget sprog

Lad mig give dig et eksempel: Du er træt af dit job og trænger til nye udfordringer. Hvad gør du?

Jeg beder dig om at trække tre kort, der viser energien, hvis du forsætter som hidtil. Derefter trækker du tre nye kort, der viser, om energien har ændret sig, hvis du søger et nyt job? Tarot-billederne taler deres eget sprog. Du er herefter ikke i tvivl, om du skal forsætte som hidtil, eller søge et nyt job.

Jeg læser de to oplæg med hver deres flow og energi, men det er dig, der i sidste ende træffer beslutningen om din jobsituation.

Tarotkonsultation

(fysisk møde/tlf)

Pris: 1.800 kr.

cirka 90 min.

Book tid

Tusind tak, Susanne! Tak for kortet, for din side og for dine youtube videoer
– jeg har lært rigtig meget af dig.
Du har en fantastisk måde at formidle på.
Du har min anbefaling – du giver så meget viden væk gratis.

– Heidi Skov Nielsen

Der er meget hjælp at hente i kortene, og Susanne er dygtig til at tyde dem.
Jeg vandt engang en læsning, og det var en rigtig god oplevelse, så nu har jeg købt nogle læsninger selv og følger Susannes facebookside.

– Tinna Søndergaard

Få hjælp til AT finde det magiskE punkt i din Business:

Hvad kan dit horoskop byde på?

Jeg gætter på, at du kender dit stjernetegn fra ugebladene. Her kan du oftest hente ugens gode råd. Men disse meget generelle horoskoper har intet at gøre med dit personlige horoskop: Dit eget horoskop minder metaforisk om et kompas med 12 felter, hvor i nogle af de 12 energifelter optræder dit soltegn, måne samt de 8 planeter: Merkur, Venus, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun og Pluto. Dit horoskop danner et geometrisk mønster mellem planeterne, og her ser jeg dine styrker, ressourcer, evner, talenter – og hvad der er på spil de kommende år.

Mit astrologiske arbejde tager form, når jeg har dine data (fødselsdag, tidspunkt, by og land). Jeg danner mig et overblik over dit livsmønster og hvilken form for energi, der giver dig drive, flow og power her og nu samt i fremtiden. Det tager ofte et par timer at forberede, inden konsultationen begynder. Konsultationen tager ca. 2 timer.

Min niche er karriererådgivning, primært for iværksættere, selvstændige og små vækstfirmaer. Her kan astrologien fx hjælpe til at se, om tiden er moden til at ekspandere, eller om det er klogest at vente lidt endnu. Det handler om at vide, hvornår dit livsmønster arbejder for dig og giver dig energi, glæde og lysten til tilbage. Dit horoskop viser også, hvornår der er modstand, kriser, stress på dine drømme og længsler. I alle tilfælde er det aldrig for sent at få lidt magisk hjælp.

Book og få lagt dit horoskop

Sådan er livet

Du oplever glæder, succes, sorg, tab og livskriser. Det er livsvilkår, vi alle må leve med, men det er en fordel at være på forkant med udviklingen, så du kan tage dine forholdsregler. Ligesom kaptajnen lytter til vejrudsigten, og piloten gør det sammen, kan du også gøre brug af din psykiske og sjælelige vejrudsigt til at få hjælp til at navigere uden om de værste forhindringer.

Forstil dig, at du får leveret dit personlige solsystem med din personlige livsbane, når du bliver født. Det er det, vi som astrologer kalder for et horoskop. Horoskopet viser, hvilken slags roller du får du tildelt i vuggegaver. Det kan være medfødte talenter, evner og ressourcer, som du kan gøre brug af hele livet. Men der er ting i livet, som du må arbejde på at blive bedre til. Det er ofte forhindringer, blokeringer, konflikter og andre udfordringer. De kan føles slidsomme, men på længere sigt får du gengæld masser af viden, indsigt, erfaring og succesoplevelser.

Din karriere er som et teaterstykke
– en astrologisk metafor om dig i 12 akter

Lad os forestille os, at der er skrevet en astrologisk teaterforestilling med dig i hovedrollen: Scenen er sat. Tæppet går op. Du læner dig tilbage i stolen og betragter dit astrologiske liv fra scenekanten.
1. scene viser, hvordan du er som leder – din personlige power og udstråling.
2. scene viser dit mindset omkring økonomiske og materielle værdier. 3. scene viser, hvordan du kommunikerer og tilegner dig viden.
4. scene viser dit hjem og virksomhedens lokation.
5. scene viser udviklingsstrategi, kreativitet samt dine pædagogiske evner.
6. scene viser intern kommunikation, skelneevne og helbredet.

Teaterpause.
7. scene handler om samarbejdspartnere, ægtefælle, diplomati, synlige konkurrenter og penge.
8. scene viser evnen til forandring, kriser, køb, salg, magt og skæbnen. 9. scene viser rejser, glæde, held, aktiviteter i udlandet og indsigter.
10. scene viser din overordnede målsætning, disciplin, struktur og hårdt arbejde.
11. scene viser teamwork, netværk, venner, grupper, originalitet og IT strategi.
12. scene viser konkurrence, intuition, forvirring, bedrag og hvad der skjules for dig i virksomheden.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg tolker og læser horoskopet ud fra, hvordan planeterne bevægede sig på himlen, da du blev født. Altså et slags kompas inddelt i 12 felter, afhængigt af hvordan planeterne stod på et givent tidspunkt og sted.

Derfor har jeg brug for disse oplysninger:

  • Din fødselsdato
  • Fødetidspunkt
  • By
  • Land

+ årstal for 5 større begivenheder, der har påvirket din livsbane.

Jeg giver dig redskaber og inspiration til at favne fremtiden, så du kan drage nytte af de muligheder, der ligger foran dig. Det kræver dog, at du er parat til at tage ansvar for din livsopgave. Gør du brug af dine vuggegaver, og udlever du din passion og lidenskab? Eller står du på sidelinjen og er bange for at blive synlig? Det kan der ændres på. Når du kender dine evner og talenter, så har du redskaber til at komme videre i dit livsforløb.

Der sker ikke noget ved at sidde hjemme, magien opstår først, når du handler og når dine mål.

Hvert år på din fødselsdag træder en ny livsfase i gang. Månen, solen og planeterne påvirker livet omkring dig, både udefra og indefra. Kom tæt på dig selv og få inspiration til næste step.

Se astrologien som en visdomsvej

Hvis du som mange andre er kreativ og nysgerrig med hang til spiritualitet, så vid, at astrologien ikke er en religion, men mere en visdomsvej, der kan hjælpe og vejlede dig med at finde retning og mening, fx når livet gør knuder.

Fremtidshoroskopet for de kommende år viser sig først, når jeg ser, hvordan planeterne og aspekter står i konstellation med hinanden. Jeg kan se, hvornår der er gunstige tider, og hvornår du skal vente med at handle på de ting, du gerne vil have svar på.

Konsultation

(fysisk møde/tlf)

Karriere- og fremtidshoroskop. Pris: 3.500 kr.

Konsultation: Cirka 90 min.

Book tid

Giv mig et kald

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til mig for at få svar på alt, hvad du har brug for at få svar på. Her kan du også booke dine konsultationer eller komme med forespørgsler.

+45 50 900 418

Send mig en forespørgsel

Jeg vender hurtigst muligt retur med tre mulige datoer for vores konsultation.

Type Konsultation *