Tarotlæsning er nøglen til større bevidsthed

Når du står midt i en livskrise, hvor du skal træffe vigtige beslutninger, er det en fordel at dele sine bekymringer for at få sat ord og billeder på din nuværende livssituation.

Susanne siger: Jeg har selv været igennem to skilsmisser, sygdom, stress og jag. Jeg ved hvad det vil sige at være nede i det sorte hul. Men tro mig. Der er hjælp at hente i de mange smukke budskaber der ligger i tarotkortene. Det kræver du har et åbent sind og er villig til at arbejde med dig selv og dine skyggesider.

Tarotkortene er små guidelines der giver håb, retning og mening. Jeg kan “se” intuitivt hvilke veje og muligheder der krydser din livsbane. Kort sagt hvad vil fremtiden bringe, når du arbejder målrettet for en positiv forandring. Loven om tiltrækning er en universel metode du kan få glæde af. Jeg fortæller hvordan.

tarotlaesning

Hvad ligger bag tarotkortene?

Tarot består af billeder, hemmelige tegn, symboler og spændende budskaber. Når du ved hvad du vil, men ikke hvordan du kommer i mål, så lad tarotkortenes budskaber vise hvordan drømme, håb og længsler kan blive til virkelighed. Hvad skal ændres, forandres og hvad skal blive stående? Det bestemmer du. Tag et lille skridt ad gangen mens din livsbane langsomt folder sig ud som en smuk blomst. Det handler om at finde sit balancepunkt.

Du tænker ca. 70.000 tanker i døgnet. Når du tænker og gør de samme ting igen og igen som et fastlagt mønster står du stille. Ja helt stille. Du er nød til at spinde nye tanker, følelser og tråde før dit flow slippes fri og du flyver på ny.

Du gør ikke det du tænker, men det du føler.

Hvad med kriser, karrieren og kærligheden?

Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være solo selvstændig og gå ned med stress, sygdom og skilsmisse på samme tid. Jeg anbefaler. Træk stikket ud og kom tæt på dig selv. Dagen kommer hvor fremtiden banker på igen. Energien vender tilbage. Du har mod på at starte på en frisk.

Det er min store lidenskab og passion at hjælpe dig til at genfinde dine drømme, håb og længsler.

Mine specialer: Tarot, astrologi & coaching. Du får en kuffert fuld af inspiration, tips, råd og vejledning.

Du får metoder til at praktisere: “LOVEN OM TILTRÆKNING”

Tarotkonsultation

Pris: 1.500 kr.

Årsoplæg. 90 min.

Horoskopkonsultation

Pris: 2.200 kr.

Horoskop: 90 min.

Klippekort

2 konsultationer: Rabat 500 kr.

90 min pr konsultation.

Book tid
+45 50 90 04 18

Tarotkonsultation

Pris: 1.500 kr.

Årsoplæg. 90 min.

Horoskopkonsultation

Pris: 2.200 kr.

Horoskop: 90 min.

Klippekort

2 klip 2.500.kr – 3 klip 3.500 kr.

90 min pr konsultation.

Book tid
+45 50 90 04 18

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til Susanne Taylor. +45 50 900 418.