Skab dig egen fremtid?

Se dig fremtid i tarotkort & horoskopet

Få lagt dit horoskop
Få lagt tarotkort

Hvad kan du bruge tarotkort til?

Tarotlæsning – se din fremtid i billeder

Tarotkortenes smukke og farverige billeder, gådefulde budskaber kan hjælpe dig til at træffe bedre beslutninger. Frustrationer er f.eks ikke dårlige, men betyder blot at du er i en forandringsproces.

Fremtidsprognoser med tarot er også en mulighed.

Book din tarotlæsning her
tarotlaesning

Hvad ligger bag tarotkortene?

Tarot består af billeder, hemmelige tegn, symboler og spændende budskaber. Når du ved hvad du vil, men ikke hvordan du kommer i mål, så lad tarotkortenes budskaber vise hvordan din fremtid kan se ud i farver og billeder. Skinner solen, eller er himlen overskyet?

Du tænker ca. 70.000 tanker i døgnet. Når du tænker og gør de samme ting igen, igen som et fastlagt mønster står du stille. Ja helt stille. Du er nød til at spinde nye tanker, følelser og tråde før dit flow slippes fri og flyve på ny. Du gør ikke det du tænker, men det du føler.

 

Hvad med kriser, karrieren og kærligheden?

Jeg ved om nogen, hvad det vil sige at være solo selvstændig og gå ned med stress, sygdom og skilsmisse på samme tid. Jeg anbefaler. Træk stikket ud og få ro og fred. Der kommer en dag, hvor energien vender tilbage – helt sikkert.

En dag er du klar til at ændre retning, men hvilken vej skal du gå? Det kan jeg  hjælpe dig med. Tarotkort fortæller om din fremtid i tavse budskaber, som jeg formidler klart og tydeligt. Tarotlæsning er som, at få blide strøg og massage til krop, sind og sjæl.

Tarotkortene taler sit eget sprog

Lad mig give dig et eksempel: Du er træt at dit job og trænger til nye udfordringer – hvad gør du?

Jeg beder dig om at trække 3 kort, der viser energien, hvis du forsætter som hidtil. Derefter trækker du 3 nye kort, der viser om energien har ændret sig, hvis du søger et nyt job? Tarot billederne taler deres eget sprog. Du er herefter ikke i tvivl om du skal forsætte som hidtil, eller søge et nyt job.

Jeg læser de 2 oplæg med hver deres flow og energi, men det er dig, der i sidste ende træffer beslutningen om din job situation.

Tarot konsultation

(fysisk møde/tlf)

Pris: 1.800 kr.

+ minihoroskop. 90 min.

Book tid

Dit personlige solsystem & din personlige livsbane

Få lagt dit personlige horoskop

Jeg gætter på at du kender dit stjernetegn fra ugebladene. Her kan du hente appetit til ugens gode råd. Men det har intet at gøre med dit personlige horoskop, som er en helt personlig profil af dig. Her ses dit temperament, evner, kvaliteter og ressourcer.

Dit horoskop mider om et urværk, der tikker nonstop, og har også en form for ur- viser, der viser fremtidens tendenser.  Nogle gange er det tiltrængt at få lidt magisk nødhjælp. Astrologien tilbyder et kig i fortid, nutid og fremtid.

Book og få lagt dit horoskop

Er du på vej i en ny retning?

Du oplever glæder succes, sorg, tab og livskriser. Det er et livsvilkår vi alle må leve med, men det er en fordel at være på forkant med udviklingen, så du kan tage dine forberedelser. Kaptajnen lytter til vejrudsigten og piloten gør det sammen, derfor kan du også gør brug af din psykiske og sjælelige vejrudsigt, at få hjælp til at navigere uden om de værste forhindringer.

Forstil dig at du får leveret dit personlige solsystem med din personlige livsbane når du bliver født. Det er  det vi som astrologer kalder for et horoskop. Horoskopet viser hvilken slags roller du får du tildelt i vuggegaver. Det kan være medfødte talenter, evner og ressourcer som du kan gøre brug af hele livet. Men der er ting i livet, som du må arbejde på at blive bedre til. Det er ofte forhindringer, blokering, konflikter og andre udfordringer. På sigt får du gengæld masser af viden, indsigt, erfaring og succesoplevelser.

Dit horoskop er som et eventyr
– en livshistorie som handler om dig

Lad os forestille os, at du ser en teaterforstilling med dig i hovedrollen: Scenen er sat. Tæppet går op. Du læner dig tilbage i stolen og betragter dit liv fra scenekanten. Du ser kærlighedsplaneten Venus i et godt aspekt til den store lykkeplanet Jupiter. Denne konstellation giver grobund for et godt kærlighedsliv og held i pengesager. Står månen og planeten i tæt kontakt til kommunikationsplaneten Merkur, er du god til at beherske skrift, tale og sprog. Røde linjer mellem planeterne viser udfordringer. Grønne linjer hentyder til medfødte evner og talenter. Det var første akt.

Er der mange planeter i et eller flere felter, vil det få stor betydning for personlige valg og livsmønstre. Hvis 7. felt f.eks. er domineret af 3-4 planeter, tyder det på, at du er social og udadvendt. Giftermål og partnervalg i løbet af livet kan forekomme. Fokus er på andre menneskers liv og færden. Rådgivning og diplomatiske evner er til stede. Dit horoskop og mystiske planeter gemmer på skjulte evner og talenter i forhold til din karriere og livsformål. Dit liv er sandelig et universelt drama, hvor ingen kender sidste scene, men jeg kan se planeternes bane og se hvilken hjælpsomme veje der, er gunstige for dig de næste par år.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg tolker og læser horoskopet ud fra, hvordan planeterne bevægede sig på himlen da du blev født. Altså et slags kompas inddelt i 12 felter. Alt afhængig af hvordan planeterne stod på et givent tidspunkt og sted.

Derfor har jeg brug for disse oplysninger:

  • Din fødselsdato.
  • Fødetidspunkt.
  • By
  • Land

+ årstal for 5 større begivenheder, der har påvirket din livsbane.

Jeg giver dig redskaber og inspiration til at favne fremtiden, så du kan drage nytte af de muligheder, der ligger foran dig. Det kræver dog, at du er parat til at tage ansvar for din livsopgave. Gør du brug af dine vuggegaver og udlever du din passion og lidenskab? Eller står du på sidelinjen og er bange for at blive synlig? Det kan der ændres på. Når du kender dine evner og talenter, så har du redskaber til at komme videre i dit livsforløb.

Hvert år til din fødselsdag træder en ny livsfase i gang. Månen, solen og planeterne påvirker livet omkring dig, både udefra og indefra. Kom tæt på dig selv og få inspiration til næste step.

Der sker ikke noget ved at sidde hjemme, magien opstår først når du handler og når dine mål

Dit horoskop er din ‘fremtidsguide’

Hvis du er en nysgerrig sjæl der har et personligt mål og er villig til at arbejde for det, så vil du have glæde af at få lagt dit horoskop sammen med en fremtidsprognose for de næste to år.

Fremtid/års horoskopet antyder hvilke vigtige livstemaer du kan forvente der vil dukke op, og hvad du kan gøre ved det. Det er hjælp til selvhjælp. Du må selv tage ansvar for at indfri dine drømme. Måske har du en stærk fornemmelse af at du har et kald som du brænder for at udleve.

Se mig som en rejseguide der viser den bedste udsigt i dit personlige landskab og hvad du kan få mere af.

Horoskop konsultation

(fysisk møde/tlf)

Pris: 2.800 kr.

Horoskop: 90 min.

Book tid

Giv mig et kald

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til mig for at få svar på alt, hvad du har brug for at få svar på. Her kan du også booke dine konsultationer eller komme med forespørgsler.

+45 50 900 418

Send mig en forespørgsel

Jeg vender hurtigst muligt retur, med tre mulige datoer for vores konsultation.

Type Konsultation *