Spørg Susanne

Få en Afklarende samtale på 20 min – Ring +45 50 900 418

Hvordan vil du leve dit liv i fremtiden?

Du kan bruge tarotkort som et værktøj til at finde retning og skabe mål i dit liv. Tarotkort kan være en kilde til inspiration og indsigt, der kan hjælpe dig med at forstå dig selv bedre og opdage nye muligheder.

Det er også vigtigt at se på, hvor du står i livet og hvem du gerne vil være. Tarotkortene kan hjælpe dig med at se, mærke og føle disse ting.

Hvis du oplever stress og sygdom, kan tarotkortene give dig vejledning om, hvordan du kan forandre og transformere disse udfordringer. De kan også minde dig om vigtigheden af sundhed, da det er afgørende for at have energi, glæde og flow i dit liv.

Når du har opgaver foran dig, er det vigtigt at lytte til din intuition, mavefornemmelse, hjerte og sjæl. Opgaverne skal være en kilde til udvikling og højere bevidsthed.

Ved at bruge tarotkort kan du opnå nye indsigter og visdom, der kan hjælpe dig med at tackle opgaverne på en mere meningsfuld og effektiv måde.

Slogan: Der findes hurtige beslutninger, men ingen hurtige resultater.

Hvad ligger bag tarotkortene?

Tarot består af 78 kort krydret med billeder, hemmelige tegn, symboler og mange spændende budskaber. Når du ved, hvad du vil, men ikke hvordan du kommer i mål, så lad tarotkortenes budskaber vise, hvordan din fremtid kan se ud i farver og billeder. Skinner solen, eller er himlen overskyet?

Jeg lægger et fremtidsoplæg, som kommer til at handle om dit hverdagsliv, din karriere, dine drømme og længsler efter det gode liv.

Du tænker ca. 70.000 tanker i døgnet. Når du tænker og gør de samme ting igen og igen som et fastlagt mønster, står du stille. Ja, helt stille! Du er nødt til at spinde nye tanker, følelser og tråde, før dit flow slippes fri, og du kan flyve på ny.

Få klare budskaber om fremtidens tendenser

Har du brug for et nyt blik på din livssituation, så tilbyder tarotkortene budskaber, som jeg formidler klart og tydeligt. 

Du får overblik og struktur til, hvordan du kan arbejde videre med dine drømme, tro og forventninger til fremtiden.

Du går hjem med nye indsigter, let om hjertet. Fordi vi arbejde med tvivl og bekymringer om fremtiden. Du får mere tillid til egne evner og omverdenen. Du bliver tanket godt op, så du kan glæde dig til det, der ligger og venter i fremtiden. Kort sagt. Du får svar på det der nager og plager.

Du er velkommen til at tage billeder og optage vores samtale på din mobil.

Personlig tarotlæsning

(fysisk møde eller telefonkonsultation – cirka 60 – 90 min.)

Pris: 1.800 kroner

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en gratis tarotguide

NYHED: Jeg kommer gerne ud på privat og virksomhedsbesøg – Beregn ekstra kørselstillæg.

Tusind tak, Susanne! Tak for kortet, for din side og for dine youtube videoer
– jeg har lært rigtig meget af dig.
Du har en fantastisk måde at formidle på.
Du har min anbefaling – du giver så meget viden væk gratis.

– Heidi Skov Nielsen

Der er meget hjælp at hente i kortene, og Susanne er dygtig til at tyde dem.
Jeg vandt engang en læsning, og det var en rigtig god oplevelse, så nu har jeg købt nogle læsninger selv og følger Susannes facebookside.

– Tinna Søndergaard

Signaturpakke med astrologi & tarot

Jeg læser dit horoskop og ser på de muligheder, du kan nyde godt af, men også de ting, som du bør tænke over og være opmærksom på. Jeg ser på aktuelle temaer. Måske har du evner og talenter, du skal udfolde nu? Jeg håndskriver spontane noter, – også kaldes power writing inden vi mødes. Noterne er til dig.

Derefter læser jeg tarotkortenes budskaber ud fra dine personlige spørgsmål. Jeg ser, hvad livet har at byde på, og hvad du kan ændre på og gøre bedre i fremtiden.

Susanne bringer horoskop og relevante redskaber optimalt i spil. Med afsæt i egen centrering er det altid interessant for mig at få alle perspektiver i spil, forud for mit valg af rette fokus og målsætning.

Jesper Møller, Executive Consultant

Dit personlige horoskop – viser hvor du er på vej hen i livet

Dit personlige horoskop er meget mere end de stjernetegn og gode råd, du kan læse dig til i ugebladene. Astrologien er ikke en religion men derimod en velafprøvet visdomsvej, som du kan hjælpe dig med at komme på rette kurs.

Måske har du en fornemmelse af, hvor du gerne vil hen, men du er i tvivl. Astrologien kan bekræfte eller afkræfte om du er på rette kurs.

Hvis du vil opnå forandringer med dine evner og talenter kan du bruge astrologien som et kompas til at regne tiden ud, hvornår du skal udleve dine drømmemål.

Du er klar til at få lagt dit horoskop, når du er motiveret til at gøre der skal til for leve det liv som du ønsker dig

Sådan læser jeg dit horoskop for 2023 – 2024

Dit personlige horoskop er bl.a. baseret på dine data, så som fødselsdag, fødselstidspunkt, fødeby og land.

Under udarbejdelsen af dit horoskop fordeles 12 energifelter sig i en cirkel, og der dannes geometriske mønstre i røde og grønne farver samt aspekter mellem planeternes placering. Alle disse symboler er jeg trænet i at tyde igennem mange års erfaring, og jeg fortæller dig i et sprog, som du kan forstå, hvad det betyder.

Jeg bruger også mine intuitive evner og alt, hvad jeg ser, føler og fornemmer skriver jeg ned, så du kan få det med hjem efterfølgende, hvis du har lyst, samt en opfølgende samtale.

Du er velkommen til at optage samtalen og tage billeder undervejs.

Horoskop og tarot læsning

Erhvervshoroskop og tarotlæsning for solo selvstændige.

Jeg kommer gerne ud på virksomhedsbesøg Beregn ekstra kørselstillæg.

Cirka 90 min. Pris: 4.200 kroner + moms.

Signaturpakke

Personligt horoskop & tarotlæsning.

Cirka 90 min. Pris. 2800 kroner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis tarotguide.

NYHED: Jeg kommer i hele Danmark.

Hvor har du mest flow, power og energi?

Dit horoskop indeholder 12 livsområder. Jeg tager bestik af de livsområder, der udløser mest flow, power og energi.

1 livsområde viser dine menneskelige sider – din personlige power og udstråling. Hvordan bliver du opfattet af andre personer.

2 livsområde viser dine økonomiske og materielle værdier. Hvordan tjener du til dagen og vejen og hvad er dine særlige talenter.

3 livsområde viser dine evner for indlæring, sprog, skrift og tale. Evner og talenter for at formidle, undervise og forfatterskab.

4 livsområde viser hjem, boligforhold.  Firma og større virksomhed.

5 livsområde viser udviklingsstrategi, kreativitet samt dine pædagogiske evner. Humor, leg og kreativitet.

6 livsområde viser din sundhedstilstand og daglige rutiner.

7 livsområde viser samarbejdspartnere, ægtefælle, diplomati, synlige konkurrenter.  Omsorg og næstekærlig til andre.

8 livområde viser evnen til forandring, kriser, køb, salg, magt og skæbnen. Åndelige dyder, liv og død. (Alt det der dødsygt).

9 livsområde viser dit held og lykke, rejser, eventyrlyst, glæden ved at studerer på et højere niveau. Aktiviteter i udlandet.

10 livsområde viser din overordnede målsætning, disciplin, struktur og hårdt arbejde. Dit kald, magt og indflydelse?

11 livsområde viser teamwork, netværk, venner, grupper, originalitet og IT strategi. Foreningsarbejde og hjælpeorganisationer.

12 livsområde viser konkurrence, intuition, drømme, klarsyn og selvbedrag. Hospital,  medicin, drugs og alternativ behandling.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg tolker og læser horoskopet ud fra, hvordan planeterne bevægede sig på himlen, da du blev født. Altså et slags kompas inddelt i 12 felter, afhængigt af hvordan planeterne stod på et givent tidspunkt og sted.

Derfor har jeg brug for disse oplysninger:

  • Din fødselsdato
  • Fødetidspunkt
  • By
  • Land

+ årstal for 5 større begivenheder, der har påvirket din livsbane.

Jeg giver dig redskaber og inspiration til at favne fremtiden, så du kan drage nytte af de muligheder, der ligger foran dig. Det kræver dog, at du er parat til at tage ansvar for din livsopgave. Gør du brug af dine vuggegaver, og udlever du din passion og lidenskab? Eller står du på sidelinjen og er bange for at blive synlig? Det kan der ændres på. Når du kender dine evner og talenter, så har du redskaber til at komme videre i dit livsforløb.

Der sker ikke noget ved at sidde hjemme, magien opstår først, når du handler og når dine mål.

Hvert år på din fødselsdag træder en ny livsfase i gang. Månen, solen og planeterne påvirker livet omkring dig, både udefra og indefra. Kom tæt på dig selv og få inspiration til næste step.

Send mig en forespørgsel

Jeg vender hurtigst muligt retur med tre mulige datoer for vores personlige samtale.

Type Konsultation *

… Eller giv mig et kald

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til mig for at få svar på alt, hvad du har brug for at vide. Her kan du også booke din personlige samtale.