Spørg Susanne

Få en Afklarende samtale på 20 min – Ring +45 50 900 418

Få lagt dit horoskop
Få lagt tarotkort

Hjertevarme og spirituelle samtaler

Står du midt på en skillevej og mærker, at der skal træffes afgørende beslutninger, og kunne du godt tænke dig en at sparre med, så lad os tale sammen.

Jeg tilbyder tarotlæsninger og udarbejder dit personlige horoskop hver for sig, men også som en kombination af begge dele.

Er du træt af at være der, hvor du er lige nu i livet, og har du svært ved at ændre retning. Eller ønsker du at gøre noget andet men tør ikke rigtig? Det behøver du ikke bakse med alene. Med hjælp fra dit horoskop og tarotkortene, kan jeg hjælpe dig på vej, så du igen føler retning.

Måske har du et dybtfølt ønske om at blive selvstændig og arbejde med dine spirituelle evner for at hjælpe andre frem i lyset. Måske brænder du for at rive teltpælene op og bevæge dig på nye eventyr. Måske overvejer du at skifte job? Hvad end dine drømme eller udfordringer er, så kan vi være et match.

Du kan også bestille et forløb, hvor jeg indvier og lærer dig, hvordan du kan arbejde med tarotkortenes energi, power og dynamik til gode formål for dig selv og andre.

Book din tarotlæsning her

Slogan: Der findes hurtige beslutninger, men ingen hurtige resultater.

Hvad ligger bag tarotkortene?

Tarot består af 78 kort krydret med billeder, hemmelige tegn, symboler og mange spændende budskaber. Når du ved, hvad du vil, men ikke hvordan du kommer i mål, så lad tarotkortenes budskaber vise, hvordan din fremtid kan se ud i farver og billeder. Skinner solen, eller er himlen overskyet?

Jeg lægger et fremtidsoplæg, som kommer til at handle om dit hverdagsliv, din karriere, dine drømme og længsler efter det gode liv.

Du tænker ca. 70.000 tanker i døgnet. Når du tænker og gør de samme ting igen og igen som et fastlagt mønster, står du stille. Ja, helt stille! Du er nødt til at spinde nye tanker, følelser og tråde, før dit flow slippes fri, og du kan flyve på ny.

Få struktur og overblik om fremtiden

Har du brug for et nyt blik på din livssituation, så tilbyder tarotkortene budskaber, som jeg formidler klart og tydeligt.

Du får overblik og struktur til, hvordan du kan arbejde videre med dine drømme, tro og forventninger til fremtiden.

Du går hjem med nye indsigter, let om hjertet. Du får mere tillid til egne evner og omverdenen. Du bliver tanket godt op, så du kan glæde dig til det, der ligger og venter i fremtiden.

Du er velkommen til at tage billeder og optage vores samtale på din mobil.

Personlig tarotlæsning-samtale

(fysisk møde eller telefonkonsultation – cirka 60 – 90 min.)

Pris: 1.800 kroner

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en gratis tarotguide

Book tid

NYHED: Jeg kommer gerne ud på privat og virksomhedsbesøg – Beregn ekstra kørselstillæg.

Tusind tak, Susanne! Tak for kortet, for din side og for dine youtube videoer
– jeg har lært rigtig meget af dig.
Du har en fantastisk måde at formidle på.
Du har min anbefaling – du giver så meget viden væk gratis.

– Heidi Skov Nielsen

Der er meget hjælp at hente i kortene, og Susanne er dygtig til at tyde dem.
Jeg vandt engang en læsning, og det var en rigtig god oplevelse, så nu har jeg købt nogle læsninger selv og følger Susannes facebookside.

– Tinna Søndergaard

Fremtidslæsning – kombination med tarot og horoskop

Jeg læser dit horoskop og ser på de muligheder, du kan nyde godt af, men også de ting, som du bør tænke over og være opmærksom på. Jeg ser på aktuelle temaer. Måske har du evner og talenter, du skal udfolde nu?

Derefter læser jeg tarotkort ud fra dine personlige spørgsmål. Jeg ser, hvad livet har at byde på, og hvad du kan ændre på og gøre bedre.

Book og få lagt dit horoskop

Dit personlige horoskop – teknisk set

Dit personlige horoskop er meget mere end de stjernetegn og gode råd, du kan læse dig til i ugebladene. Og jeg kan hjælpe dig med at finde ind til det, der gælder helt specifikt for dig. Vi er alle unikke, og det er vi også astrologisk set.

Dit horoskop fortæller om, hvem du er som person samtidig med, at det er en usynlig tidsmåler for, hvornår vigtige begivenheder finder sted i dit liv. Jeg ser disse mulige tendenser for din fremtid.

Har du et særligt projekt, du gerne vil lykkes med? Lad dit horoskop vise dig vejen. Du kan regne med, at horoskopet viser dig 80% nøjagtighed. De sidste 20% er forbundet med private hændelse og begivenheder, du ikke kan ændre på.

Hvordan læser jeg dit horoskop

Dit personlige horoskop er bl.a. baseret på dine data, så som fødselsdag, fødselstidspunkt, fødeby og land.

Under udarbejdelsen af dit horoskop fordeles 12 energifelter sig i en cirkel, og der dannes geometriske mønstre i røde og grønne farver samt aspekter mellem planeternes placering. Alle disse symboler er jeg trænet i at tyde igennem mange års erfaring, og jeg fortæller dig i et sprog, som du kan forstå, hvad det betyder.

Jeg bruger også mine intuitive evner og alt, hvad jeg ser, føler og fornemmer skriver jeg ned, så du kan få det med hjem efterfølgende, hvis du har lyst.

Du er velkommen til at optage vores samtale og tage billeder undervejs.

Personlig horoskop & tarotlæsning-samtale

(fysisk møde eller telefonkonsultation – cirka 90 min.)

 Kombination: Horoskop, tarot og fremtidsnoter. Pris: 4.200 kroner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis tarotguide

Book tid

NYHED: Jeg kommer gerne ud på privat og virksomhedsbesøg – Beregn ekstra kørselstillæg.

Jeg skriver noter til dig om din fremtid!

Dit horoskop indeholder 12 forskellige temaer også kaldes for huse. Jeg tager et helikopterblik og fokusere på de punkter i dit horoskop der kalder på størst opmærksomhed.

1 hus viser dine menneskelige sider – din personlige power og udstråling.

2 hus viser økonomiske og materielle værdier. Hvordan tjener du til dagen og vejen. Hvilke evner og talenter kommer i spil?

3 hus viser, hvordan du kommunikerer og tilegner dig viden. Er du god til at lytte, skrive og formidle dit budskab klart og tydeligt?

4 hus viser dit hjem og virksomhedens sundhedstilstand. Skal du flytte eller blive?

5 husviser udviklingsstrategi, kreativitet samt dine pædagogiske evner. Har du humor, kan du lege og være kreativ?

6 hus viser din sundhedstilstand og daglige rutiner?

7 hus handler om samarbejdspartnere, ægtefælle, diplomati, synlige konkurrenter. Kan du vise kærlighed og være omsorgsfuld og hjælpe andre?

8 hus viser evnen til forandring, kriser, køb, salg, magt og skæbnen. Tror du på åndelige dyder, karma og skæbnen?

9 hus viser dit held og lykke, rejser, glæde, held, aktiviteter i udlandet og indsigter. Hvad gør du for at uddanne dig på din livsrejse?

10 hus viser din overordnede målsætning, disciplin, struktur og hårdt arbejde. Har du et kald eller stræber du efter magt og indflydelse?

11 hus viser teamwork, netværk, venner, grupper, originalitet og IT strategi. Er du god til at sparre og hjælpe andre frem på scenen?

12 hus viser konkurrence, intuition, forvirring, bedrag og hvad der skjules for dig i virksomheden. Hvordan reagere du i modgang?

Herefter mødes vi til en personlig samtale.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg tolker og læser horoskopet ud fra, hvordan planeterne bevægede sig på himlen, da du blev født. Altså et slags kompas inddelt i 12 felter, afhængigt af hvordan planeterne stod på et givent tidspunkt og sted.

Derfor har jeg brug for disse oplysninger:

  • Din fødselsdato
  • Fødetidspunkt
  • By
  • Land

+ årstal for 5 større begivenheder, der har påvirket din livsbane.

Jeg giver dig redskaber og inspiration til at favne fremtiden, så du kan drage nytte af de muligheder, der ligger foran dig. Det kræver dog, at du er parat til at tage ansvar for din livsopgave. Gør du brug af dine vuggegaver, og udlever du din passion og lidenskab? Eller står du på sidelinjen og er bange for at blive synlig? Det kan der ændres på. Når du kender dine evner og talenter, så har du redskaber til at komme videre i dit livsforløb.

Der sker ikke noget ved at sidde hjemme, magien opstår først, når du handler og når dine mål.

Hvert år på din fødselsdag træder en ny livsfase i gang. Månen, solen og planeterne påvirker livet omkring dig, både udefra og indefra. Kom tæt på dig selv og få inspiration til næste step.

Send mig en forespørgsel

Jeg vender hurtigst muligt retur med tre mulige datoer for vores personlige samtale.

Type Konsultation *

… Eller giv mig et kald

Har du spørgsmål? Jeg er her for at hjælpe dig. Ring til mig for at få svar på alt, hvad du har brug for at få svar på. Her kan du også booke din personlige samtale.

+45 50 900 418