Dit horoskop for 2019

vaedder_guld

Kør forsigtigt i trafikken. Du har tonsvis af energi og kan blæse andre omkuld. Du undgår konflikter og uvenskaber ved at lytte til dine modstandere. Det kan være en klog disposition. Dine mange gøremål medfører succes og større ansvar. Tag imod kreative udfordringer. Læg en slagplan og hold deadline i stram snor.  Der kan blive familieforøgelse i familien. Du får glædelige begivenheder i overflod. Forvent det bedste.

tyr_guld

Din planethersker Venus befinder sig i skyttens tegn mellem 7. januar -4. februar 2019. Optimistiske toner summer omkring dig. Hvis du er modig og klar til at ekspandere i vækst og udvikling er det nu, der skal handles. Vov et kvantespring og hop ud i nye økonomiske anliggender. Arv, legater og aktier kan give et godt afkast. Invester med et smil. Bevar jordforbindelsen og tænk dig om før du køber. Det giver rolige nætter.

tvilling_guld

Du møder forskellige mennesker der vil påvirke dig gunstigt, men som også kan give forvirring. Tro ikke på alt hvad du hører. Tjek efter. Værdipapirer og bankudtog skal under lup. Omlægninger af lån kan måske være en fordel. Familierelationerne kommer til diskussion. Forældre kan give ærgrelser.  Mug ud i stalden. Få luft under vingerne. Kærlighedslivet skal genopfindes med spænende kurser, rejser og eventyr. Kom i gang.

Du får en fornemmelse at blive holdt i kort snor. En usynlig kraft holder dig tilbage. Du får ikke lov til at gøre som du plejer. Lyt til de indre budskaber og spørg dig selv. Hvad er der på spil i mit liv? Skriv dagbog om dine subtile oplevelser. Hvis ægteskabet er tungt og byrdefuldt, må du bryde et mønster. Vær ærlig overfor din partner. Sig din mening lige ud. En betydningsfuld samtale kan løsne op for en svær situation. Kom ind i kampen.

love_guld

Hold dig til planen og gør det der føles rigtig godt. En del praktisk kontorarbejde venter forud. Skån dig selv for lange arbejdsdage. Brug tiden fornuftigt og undgå overspringshandlinger. Du kan blive sløj og stresset, hvis du ikke lytter til kroppens signaler. Forebyg med sund kost og motion. Det er vigtigt du sover godt. Tag på kurophold og få nogle skønne dage med familie og venner. Gode relationer og minder er balsam for sjælen.

jomfru_guld

Giv slip på kontrollen. Din pligtopfyldelse kender ingen grænser. Du må have tillid til andre. Du går en tid i møde, hvor dine kerneværdier bliver afprøvet. Du får en lumsk tanke af at dine kollegaer tester dine kompetence evner. Dine sårbare sider bliver trigget. Lad dig ikke gå på af kritiske spørgsmål. Brug pædagogiske evner og få rettet op på misforståelser. Børn og unge kan volde visse vanskeligheder. Vær strateg.

vaegt_guld

Tiden er moden til bolig og karriereskift. Grib mulighederne, når de kommer. Kom ud af døren og sæt dine fodspor. Vent ikke på bedre tider. Det er nu der skal handles, og drømme skal udleves nu. Se på dit parforhold som en virksomhed. Der skal kommunikeres og evalueres jævnligt, ellers risikerer du at kærlighedslivet går konkurs. Skær ind til benet og skab i fællesskab et ligeværdigt forhold. Du må kæmpe for kærligheden.

skorpion_guld

Der er bud efter dig. Sæt kursen og hold den. Du får mange spændende opgaver i den kommende tid. Der er fart på livet, men pas du ikke snubler undervejs. Du bliver stækket og svækket, hvis du presser dig selv for hårdt. Lad dine børn, ægtefælle og familie nyde godt af dit selskab.  Gør plads til nærvær, omsorg og hjemlig hygge. Du rider på en bølge af glæde og succes, når du husker at bevarer jordforbindelsen.

skytte_guld

Hvile vil gøre dig godt. Find en måde hvorpå du kan slappe af og nyde hverdagen bedst muligt. Bryd alle former for stress og arbejdsmønstre. Du behøver ikke knokle så du knækker. Gå ned i arbejdstid. Tænk på indtægter og udgifter på en anderledes måde.  Vær kreativ og iderig. Du vil møde inspirerende mennesker der viser nye måder at generere flere indtægter. Gå ikke glip af interessante kurser og rejser. Udforsk dig selv mest muligt.

stenbuk_guld

Planeten Merkur passere dit tegn mellem 5 – 24. januar 2019. Dine begrænsninger kan vendes til fordele, hvis du beder om hjælp til de tunge ting. Udnyt perioden til at kommunikere, skrive og tale med myndig stemme. Sæt handling bag dine ord. Begræns dig. Du skal indsnævre dine arbejdsopgaver i stedet for at sprede dig. Gør præcis hvad du får besked på. Sidst på måneden kan du slappe af med god samvittighed.

vandmand_guld

Dybe følelser kommer op til overfladen. Find metoder til at bearbejde frygt, angst og sorgfulde fortidsminder. Dit netværk er dit brændstof. Du henter støtte og omsorg hos nære venner og familie. Vær åben og modtagelig for kærlige mennesker du holder af. Du er lidt af en nørd på et særligt område. Del din viden, visdom og visioner med andre.  Du kan øge din indtægtskilde ved at skrive bøger holde kurser og foredrag. Stå frem.

 

fisk_guld

Et skæbnemøde finder sted blandt sociale begivenheder. Vær vågen og opmærksom på, hvem der kontakter dig. Tiden er moden til nye bekendtskaber. Gå til anderledes og utraditionelle arrangementer. Få ny viden om det du elsker at beskæftige dig med. Del hobby og fritidsinteresser med dine børn og ældre familiemedlemmer. Du vokser med opgaverne, når du udviser beslutsomhed og træder i karakter. Vær mere mor.  Glæd dem du tænker på.

Tekst: Susanne Taylor. Astrolog – skribent for Elle.dk