Horoskop

Hvorfor gå til astrolog?

Dit horoskop indeholder mange aspekter af din personlighed, evner, talenter og livsmønstrer som enten gavner dig eller forhindrer dig i vækst og positive forandringer. Dit lykkepunkt viser, hvor du har dit kald – det som du er god til og giver mening på et dybere niveau. Men spørgsmålet er, om du udnytter dit lykkepunkt fuldt ud? At få lagt sit personlige horoskop kan give dig indsigt, ro og fred til at begynde en ny livsrejse.

Horoskopet viser din spirituelle DNA.  Er tiden inde til at være aktiv, passiv eller sjælssøgende? Og det stof formidler jeg.

Lidt om astrologi – horoskopcirklen

Der er 12 energifelter og nogle felter er fyldt med planeter og andre tomme. Det viser aktive og vedvarende temaer, der optager personen. (dig). De røde linjer viser udfordringer og arbejdsaspekter. De grønne linjer viser evner og talentmassen. Horoskopet er ligesom en usynlig kalender, der viser gunstige tidspunkter til at sætte nye ting i gang, eller du kan vente på en bedre lejlighed.

Sol, måne og planeternes påvirkning i dit liv.

Er nymånen på vej ind i et nyt felt/stjernetegn, så viser det hvilke områder i dit liv der aktiveres her og nu. Solen viser, hvad der sker på de indre planer. Kærlighedsplaneten Venus fortæller om kærlighed, vækst og økonomi. Merkur handler om kommunikation. Mars viser din handle og viljekraft.  Jupiter er den store lykkeplanet, Saturn viser din skæbne. Uranus viser originalitet/netværk. Neptun viser det ubevidste. Pluto handler om transformation.

Hvad går du hjem med!

Du får et arbejdsredskab, du kan anvende i dagligdagen. Du får sat gunstige tidsrammer,  du kan bruge til at navigere ud fra, når du vil sætte projekter i gang. Du får inspiration til personlig vækst, der kan fremme dine interesser de næste 2 år. Du kan afslutte en livsepoke og starter på en frisk. Du får en fremtidsprognose på kommende begivenheder.

Konsultationen er på cirka 90 min. Du bliver afslutningsvis tilbudt et tarotoplæg. Du kan optage samtalen på din mobil.

Det skal jeg vide om dig

Til brug for korrektionen skal du oplyse mig fem større begivenheder fra dit liv, for eksempel flytning, skilsmisse og alvorlig sygdom.  Husk. Årstal for begivenhederne. Når jeg har modtaget oplysningerne, så går jeg i gang med at analysere og beregne de tekniske og astronomiske detaljer i forhold til din begivenhedsliste.

Det kan være noget af et detektivarbejde at opklare dit astrologiske fødselstidspunkt, da jeg først går tilbage i tiden for at se, hvilke planetaspekter der udløste dine livstemaer. Når jeg har fundet dit fødsels øjeblik, kan jeg forsætte mit arbejde med at beregne de næste livs begivenheder. Det tager ofte 2 – 3 times forberedelse, at tyde et horoskop inden vi mødes for første gang.

Søg  oplysning om dit fødselstidspunkt via Statens Arkiver:

Find fødselstidspunkt

Horoskop & tarot læsning –  fordi det virker

 

: