Horoskop 2018

vaedder_guld

Fortidens familieminder kan bryde ud i lys lue. Den svære samtale kan blive nødvendig. Følsomme emner bør behandles med respekt og værdighed.  Hjælpen henter du i netværk og trofaste venner. Tiden er moden til boskift, eller renovering af hjemmet. Tænk stort og visionært. Tro fuldt og fast på at dine ideer bliver fuldbyrdet. Børn kan inspirere dig til nytænkning.  Skab gode rammer for familie.

 

tyr_guld

Slip på formerne og gør noget lystbetonet.  Gå i byen og deltag i festlige sammenkomster.  Vær åben og modtagelig for at møde nye mennesker, der kan få det bedste frem i dig. Kærlighed og romantiske stunder kan indtræffe når som helst.  Slip kontrollen og overgiv dig til eventyret. Forsøm dog ikke hverdagens gøremål. Gør rent og hold orden i hus og have. Hold kroppen i form med god motion. Spis og drik med måde.

tvilling_guld

Der skal styr på økonomiske forhold. Konsulter banken, hvis det bliver aktuelt. Dine personlige grundværdier bliver sat på prøve. Måske bør du give slip på nogle betydningsfulde ejendele du holder af.  Lyt til intuitionens indre stemme. Du er klog og skarp når du kommunikerer med andre. Sæt dig i respekt og sæt grænser. En klage fra din mund kan vælte de fleste af pinden. Vægt dine ord med omhu. Tænk dig godt om.

Alt er muligt lige nu. Du har heldet med dig, når du tænker klart og tydeligt. Følg dine drømme og sæt nogle realistiske fremtidsmål.  Gør det som føles rart og behageligt for dig selv, dine børn og ægtefælle. Der kan opstå uro og misforståelser med besværlige forbindelser.  Red trådende ud med det samme. Vær rolig og forhold dig neutral i tilspidsede situationer. Tag en dag ad gangen. Du rider stormen af med venlighed.

 

love_guld

Det sværmer med handlekraftige personligheder omkring dig. Vågn op og vær frisk på nye eventyr. Solo selvstændige kan gå sammen om fælles projekter. Personlig transformation og forandring er inde for rækkevidde.  Den alternative verden kan bane vejen for en anderledes livsstil. Disciplin og struktur vil hjælpe dig igennem udfordrende perioder. Sløs ikke tiden bort med ligegyldigheder. Vær konstruktiv og målrettet.

 

jomfru_guld

Kærlighedsplaneten Venus kommer på visit i dit stjernetegn fra 10. juli – 7. august 2018. Vend blikket mod positive og kreative gøremål.  Tænk fremadrettet. Sæt nogle lyspunkter på din tidslinje. Du modtager overflod og rigdom på flere planer. Din livsbane kan tage en overraskende drejning. Opsøg sociale og alternative netværksgrupper.  Meditation og kropsmassage vil gavne krop, sind og sjæl. Rejs ud og smag på verden.

vaegt_guld

Der kan opstå strid og uro på arbejdspladsen.  Omstrukturering kan være under udvikling. Et nyt job er i sigte. Vær opsøgende og mas på. Dine anstrengelser bærer frugt, når du bruger viljestyrken til at manifestere dine mål. Drømme og fantasier kan skabe nye muligheder for din livskarriere. Din skabertrang bør komme til syne. Stol på dig selv og dine evner. Hold ud. Familie og venner støtter dig på alle måder.

 

skorpion_guld

Du har brug for ny viden og indsigt. Et møde med en intellektuel personlighed kan rådgive og inspirere dig vedrørende karrieren. Tag familien med på råd, inden du foretager drastiske ændringer. Der er fokus på rejser og eventyr. Du vil opleve verden.  Men pas på. Økonomien kan spænde ben for dine udfoldelser. Skru ned for den materielle livsstil. Gør dagene stressfrie. Lev efter de bløde værdier med kærlighed og omsorg.

skytte_guld

Din planethersker Jupiter befinder sig i skorpionens tegn frem til 8. november 2018. Du kan opleve uforklarlige og mystiske hændelser, der giver stof til eftertanke. Udnyt perioden med fordybelse i dine psykologiske livsmønstre.  Tunge byrder skal løftes fra dine skuldre. Hent støtte og styrke i udviklingsgrupper. Der kan opstå en tvist mellem søstre og brødre. Gå stille med dørene. Tag det roligt.

stenbuk_guld

Familiebekymringer kan tære på kræfterne. Slip kontrollen og tag en pause fra hverdagens udfordringer. Gør op med dine holdninger og meninger. Giv slip på frygt og forandring. Se virkeligheden i øjnene som den er. Det er en kraftfuld tid, hvor alt kan ske. Der er fokus på rejser med kulinarisk indhold. Tag på kokkeskole, slotsophold eller gå på vandreture i smukke omgivelser. Giv dig selv kærlig omsorg. Vælg goderne.

vandmand_guld

Der kommer mere ro på dit sjæleliv. Du kan få lyst til at slå dig ned og danne familie, eller være i tæt kontakt med dem du holder af. Det der før var overfladisk sjovt og festligt forvandler sig til dybe personlige samtaler med ligesindede. Der er gode vibrationer omkring dig. Væk dine sanser og kreative ideer.  Mal, tegn, syng og dans. Vær fysisk aktiv og dyrk sport. Glæd dig til at opleve alverdens ting. Nyd din sommer.

 

 

fisk_guld

Brug dine pædagogiske evner i samtaler med børn og unge.  Du er følsom, sart og blød. Dit hjerte tåler ikke uretfærdigheder.  Pas på din tillid til andre ikke bliver udnyttet og misbrugt. Vær varsom med, hvem du betror dig til. Undgå sladder. Hobby og fritidsinteresser kan udvikle sig til en kommerciel forretning, hvis du tør vove springet.  Gå ikke på kompromis med dine kerneværdier. Hold fast ved dine beslutninger.

 

 

Tekst: Susanne Taylor. Astrolog – skribent for Elle.dk