Horoskop 2018

vaedder_guld

Vædderkvinder udstråler styrke, mod og kampånd. Hendes maskuline power og energi kan føre hende til vigtige topposter i en mandsdomineret verden.  Hendes feminine sider skinner igennem, når hun stifter familie og får børn. Hun er smuk, rå og stilfuld. Chanel dragten og stiletterne fuldender billedet.  Hun snor enhver med sin lillefinger, med et forførende blik. Vædderen sætter scenen.

 

tyr_guld

Din planethersker Venus er hjemme i dit eget stjernetegn frem til 24. april 2018. Kærlighedsgudinden Venus levere varen. Der er romantik i luften.  For singler er der mulighed for fest og flirt. En ny livspartner kan træde ind på scenen. Lever du i fast forhold vil kærlighedslivet blomstre på ny. Der er invitationer på vej. Fest, bryllup eller barnedåb. Du vil mærke fremgang på mange områder af dit liv.

tvilling_guld

Din planethersker Merkur er sat lidt ud ad spillet frem til 15. april 2018. Det kan påvirke dig på flere områder. Tag f.eks.  ingen chancer i trafikken. Hold dig fra telefonsalg. Skriv ikke under på spektakulære kontrakter. Søskende kan være en kilde til udfordringer. Vær derimod tålmodig og fornuftig.  Tag en dag ad gangen. Hold en velfortjent pause fra livets udfordringer sammen med familie og venner. Sænk farten.

Solstråler lyser på din personlighed, evner og resurser. Du har gunstige betingelser for at vokse i vækst og udvikling.  Din tolerance og rummelighed over for andre bliver udfordret. Stå fast på dine kerneværdier. Dit arbejde bliver værdsat, og du får nye opgaver. Opsøg netværk og tilbyd din ekspertise med ligesindede.  Få inspiration i foreninger og klubber. Mad og motion skal tages alvorligt. Tag familien med på råd.

 

love_guld

Der er fart på. Du når en del med dit turbotempo. Udenlandsrejser vil stimulere dine sanser på alle måder.  Dine muligheder er mange. Du kan vælge og vrage mellem kreative opgaver. Opsøg steder og mennesker der har noget på hjerte. Jo flere udfordringer jo bedre.  Tag eventuelt en overbygning på din uddannelse. Du er klog og velbegavet. Lad det komme andre til gode. Brug dine pædagogiske evner og lær fra dig. Spred glæde.

 

jomfru_guld

Der er mange regler du må forholde dig til. Salg og køb. Banklån, arv og legater ligger og lure i kulissen. Læs op på jura og paragraffer. Gå til bunds og undersøg tingende med omhu. Brug dine analytiske evner. Stil kritiske spørgsmål. Fat mod og bryd tabuemner. Alt hvad der er flovt og pinligt, kan du gøre til noget naturligt. Brug humor, smil og stil til at nå andre. Vær vedholden. Stå fast på dit. Også selvom du møder modstand.

vaegt_guld

Du vil inden længe møde stærke og handlekraftige personligheder. Sug ny viden til dig. Du har brug for inspiration til personlig vækst og udvikling.  Find et balancepunkt mellem privatliv og arbejdslivet. Forholdet til din partner og børn kræver dit nærvær og din tilstedeværelse. Ærlig kommunikation vil løse mange misforståelser.  Efter d.20 april 2018 bliver du måske mere sårbar, stille og eftertænksom. Lev i nuet.

 

skorpion_guld

Du kan møde kærligheden til en ny partner. Du får flere dejlige oplevelser, og heldet følger dig.  Økonomiske udfordringer kan vendes til din fordel. Du får nye arbejdsopgaver, der kan indfri dine drømme og mål.  En ny livsstil kan ændre meget for dig og dine familie relationer. Vær på vagt over for visse kollegaer. Der er misundelse og sladder i luften.  Hold lav profil. Vær stolt af dig selv. Gå dine egne veje.

skytte_guld

Når du tilsidesætter dig selv for at hjælpe andre, så glemmer du dig selv.  Du bør finde ro, fred og stilhed. Gå i hi med en god bog. Gør stille ting. Undgå støj og larm. En ferie med sol og varme er flødeskum til sjælen. Mal, tegn og sy. Brug dine hænder til kreative formål. Saml familien og gode venner til sammenskudsgilde. Værn om dit privatliv. Giv slip på byrder og svære projekter. Nu handler det kun om dig.

stenbuk_guld

Dine planer ryger måske i vasken og projekter må udsættes.  Du kan også få fine og dejlige og uventede oplevelser. På en måde er der noget skæbnebetonet over dit liv. Der kan ske ting som er uden for dit kontrolområde.  Du skal følge med strømmen og se hvad livet bringer. Du arbejder hårdt og disciplineret, men du skal ikke knokle så knoglerne rasler. Forkæl dig selv. Vær opmærksom på tænder, hud, hår og negle.

vandmand_guld

Udlev dine fantasier og sæt lidt kulør på tilværelsen. Kurser og alternativ uddannelse vil begejstre din sjæl. Mystik, magi og okkulte emner kan krydse din vej.  Prøv noget anderledes og udfordrende. Gør noget uden for din komfort zone. Tag dine børn og ægtefælle med på eventyr. Vær sammen om sjove oplevelser. Slip bekymringer som du ikke kan ændre på. Er du træt af daglig madlavning og rengøring, så skaf hjælp udefra.

 

 

fisk_guld

Drømme bliver til virkelighed, når du stoler fuld og fast på dig selv. Gå efter dine mål. Vær vedholden i alt hvad du gør. Med dit visuelle blik kan du forstille dig, at alt kan ske. Lyt til din indre stemme og dit varme hjerte.  Når der er flow omkring dine gøremål, så kan intet stoppe dig. Når du er virksom og flittig investerer du i dig selv. Der er fokus på økonomisk rådgivning. Køb og salg af ejendom er muligt. Vær vågen.
 

 

 

Tekst: Susanne Taylor. Astrolog – skribent for Elle.dk