Horoskop 2018

vaedder_guld

Din planethersker Mars går ind i vandbærerens tegn 11. september -16. november 2018.  Aspektet åbner op for nye interesser inden for IT – branchen, tekniske færdigheder samt alternative helbredelsesmetoder.  Vis dit ansigt udadtil. Bliv kendt for dit speciale og del dine erfaringer i netværksgrupper. Du vil møde mennesker der baner vejen for dine drømmemål.  Glem ikke dine egne behov. Gør alt med god samvittighed.

 

tyr_guld

Din planethersker Venus er retrograd. Det betyder at Venus bevæger sig frem og tilbage mellem vægten og skorpionens tegn mellem 9. september – 16. november 2018. Kærlighedslivet bliver udfordret, og det går måske ikke lige efter bogen. Hav derfor tålmodighed med din partner. Vær tolerant, lydhør og rummelig. Økonomiske forhold bør undersøges nøje.  Tjek banken og forsikringsselskabet. Brug dit købmandsgen og få nogle bedre aftaler.

tvilling_guld

Dine behov bliver ikke altid opfyldt af din partner. Få en snak om det, der betyder noget for dig for at blive i parforholdet.  I starten af måneden er der livlig aktivitet og kommunikation glider på skinner. Mellem 6 -21. september bliver du mere introvært og har brug for at gå dine egne veje. Sku indad i dig selv og få dine tanker renset. Meditation er velegnet. Skriv dagbog. Find et balancepunkt du kan trives med.

Humøret er højt, når du er sammen med dine børn og din familie. Du trives bedst i trygge rammer, men der kan vise sig en slange i paradiset. Vær opmærksom på ældre familiemedlemmers trivsel. Tilbyd din hjælp for dem der har det svært.  Der kan ske forandringer i parforholdet. En psykologisk udviklings proces kan være med til at rydde misforståelser af vejen. Bliv på din egen banehalvdel. Tag ansvar for dine handlinger.

 

love_guld

Der er ikke den ting, du ikke kan klare, når bare det bliver på dine præmisser. Men lyt til andres mening og erkend du ikke ved alt. Når du bruger din kreativitet dine evner konstruktivt   blomstrer du. Din sjæl flyver på vinger. Dine økonomiske værdier bør komme i fokus. Der er ikke råd til spontane indkøb. En stram periode med opsparing tilrådes. Find dine kerneværdier og lev efter dem. Vær tro mod dig selv.

 

jomfru_guld

Vær god ved dig selv og tag ikke livets udfordringer alt for personligt. Du kommer ikke langt med at blive tøsefornærmet.  Får du kritik, så undgå offerrollen. Vær derimod konstruktiv og arbejd med dine svage punkter. Bliv voksen. Om du er A eller B menneske, så kan det påvirke din trivsel og karrieremuligheder. Find et job og lev efter hvad der passer til din livsrytme. Accepter dig selv som den du er.

vaegt_guld

Strid og skænderier kan forekomme i første del af måneden. Du får brug for dine diplomatiske evner. Du er ekspert i at løse vanskelige opgaver. Du kan se hvad der sker bag forhænget. Brug dine intuitive evner til at afgøre dit næste træk. Vær skarp og analytisk, hvis det kræves.  En person kan irritere dig grænseløst. Sig fra i tide. Gå stille med dørene. Tavshed kan være dit bedste våben. Tålmodighed er en dyd.

 

skorpion_guld

Du kan møde stærke og spændende personligheder. Planeten Uranus gæster dit 7 hus, der står for parforhold. Forvent en sjov tid, hvor alt kan ske på en højst uventet måde. Du kan forelske dig hovedkulds. Vær derfor varsom med hvem du lukker ind i dit liv. Men frygt intet. Du er lavet lidt af stål, så du kan godt tåle modstand. Drømmer du om børn, så er muligheden tilstede. Ellers tag dine forholdsregler.

skytte_guld

Der er ikke grænser for, hvad du kan finde på i den kommende tid.  Dit eventyr gen er toptunet. Rejs ud i verden. Opsøg lokalbefolkningen og skriv om dine oplevelser. Er du mere til lærergerning og undervisning, så gør faget spændende og levende. Dit arbejde kan begrænse dig.  Måske skal du gøre status og finde melodien et andet sted. Lønforhøjelse kan få dig til at blive lidt endnu. Gør det der gør dig glad.

stenbuk_guld

Sig nej til tunge opgaver med god samvittighed. Slap af med god samvittighed, selvom du føler du skal hjælpe andre. Du er ikke forpligtet til at stå til rådighed i døgn drift. Et større studie eller et nyt job er i sigte. Du kan få et dilemma. Vælg med hjertet. En solorejse kan afklarer dine tvivlsspørgsmål. En samtalepartner kan støtte dig fremover. Glæd dig til skønne oplevelse med dine børn og familie.

vandmand_guld

Planeten Uranus opholder sig i dit 4 hus. (Dit hjem og bolig). Du kan få impulser til at emigrere  eller flytte til en helt ny by. Tiden er inde til at være omstillingsparat på mange fronter. Nye livsbetingelser kan give et velfortjent power -pust til hele familien. Din arbejdsplads er under forandring og omstruktureringer. Et nyt job tilbud bør du tænke over. Start på en frisk. Se på dine muligheder med nye øjne.

 

 

fisk_guld

Der er kærlighed i luften. Er du i forhold kan i opleve en opblomstring. Er du single kan en skøn bejler dukke op.  Kom i gang med romantiske middage. Gå i byen og få lidt fest under vingerne. Giv dig selv lov til, at nyde livet i fulde drag. Du mister intet ved at være glad og fjollet. Planlæg dit efterår med studie og skønne rejser.  Læg mærke til dine drømme. Et særligt tegn taler til dit hjerte. Slip alvoren.

 

 

Tekst: Susanne Taylor. Astrolog – skribent for Elle.dk